Sista ansökningsdag: 2023-03-31 - Borlänge

Projektledare Dalarna

Ansök här

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten och markarbeten. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Nu förstärker vi produktionschefsgruppen i Dalarna med en projektledare!

Rollen som projektledare

Som projektledare har du övergripande ansvar för flera projekt med inriktning mark, väg och anläggning. Du leder projektorganisationer bestående av platschefer, arbetsledare, mätningstekniker, projektingenjörer och yrkesmedarbetare. Du ser möjligheter, skapar engagemang och stödjer din grupp på ett sätt som gör att du kan säkerställa att erhållna projekt genomförs på ett säkert arbetsmiljösätt inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar, samt att kundens förväntningar uppfylls. Uppdraget innebär att leda arbetet så att projekten genomförs med högsta möjliga produktivitet i överensstämmelse med NCC:s värderingar, policys, lagar och avtal, samt vårt eget verksamhetssystem. I rollen ingår även kundkontakter och merförsäljning i pågående projekt. Du rapporterar till produktionschefen för Dalarnas län och ingår i Dalarnas ledningsgrupp där du är med och driver och tar beslut kring såväl operativa som strategiska frågeställningar.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande kompetens som kompenserar. Du har flera års erfarenhet av att agera i rollen som ledare och har erfarenhet av produktionsnära roller inom byggsektorn med inriktning mark, väg och anläggning. Våra kunder är viktiga för oss, därför söker vi dig som tidigare haft ett kundansvar och resultatansvar. Du deltar aktivt och stöttar platschefer i pågående projekt, vilket fordrar att du har kunskap om hela byggprocessen och att du värderar planering, ekonomi samt kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöarbetet högt. God datavana är en nödvändighet och har du kalkylerfarenhet är det en fördel. Körkort B är ett krav.

Dina egenskaper

Du är affärsdriven och inriktad på att vinna. Du har sinne för ekonomi och en god planeringsförmåga. Vi ställer höga krav på affärsmässighet, engagemang och samarbetsförmåga, vilket betyder att du stimuleras av att skapa inspirerande och viktiga relationer, både internt och externt. Du har lätt att se möjligheter i de situationer som uppstår och ditt driv och din nyfikenhet hjälper vår organisation framåt.
Som ledare är det viktigt att du kan leva upp till våra grundläggande värderingar – Ärlighet, Tillit och Respekt. Din roll är att vara en förebild gällande efterlevnaden av dessa samt efterlevnaden av våra Star behaviors som vägleder oss hur vi skall agera som ledare och medarbetare inom NCC.

NCC erbjuder
Hos NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö där du får vara med och påverka resultatet inom Dalarnas ledningsgrupp samt ute i våra projekt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Dalarna, där länets huvudkontor ligger i Borlänge.
Projekt inom hela avdelning Civil Middle kan bli aktuellt i samråd med dig.

Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Jonas Björnbom, Produktionschef Dalarna, tel: 070-657 24 02 eller Maria Håkansson, HR Partner Avdelning Civil Middle, tel: 070-341 58 26.

Registrera din ansökan och CV nedan, sista ansökningsdag är den 31 mars.

Välkommen med din ansökan!


Ansök här

Kontaktpersoner: