Sista ansökningsdag: 2023-04-06 -

Beläggningsarbetare till Asphalt North, Piteå

Ansök här

Vi behöver förstärka vår organisation i Piteå med duktiga medarbetare inom beläggningsarbeten.

Din roll
Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team med kunniga kollegor som arbetar med beläggningsarbeten. Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats. Det är ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag. Låter det spännande råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Glömde vi förresten nämna att fantastisk natur är stående inslag i din arbetsvardag?

Din erfarenhet

Du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå, gärna inom teknik eller bygg och anläggning, eller branscherfarenhet vi bedömer som likvärdig. Meriterande om du tidigare arbetat inom beläggning eller med mark och VA-arbeten.

Dina egenskaper
Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, ordningssinne, kvalitetstänk och drivkraft. 

Ytterligare information

B-körtkort är ett krav. Tjänsten avser säsongsanställning med placering i Piteå.

 

Kontakt och ansökan
Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten?

Kontakta någon av vår Operation Manager Tomas Kuoljok på telnr 070-020 44 02   

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock 2023-03-01.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.  

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: