Sista ansökningsdag: 2023-05-31 - Åstorp

Maskinmekaniker till NCC Asfalt

Ansök här

Då en av våra medarbetare tagit sig an en ny roll inom bolaget söker vi nu hans ersättare till NCC Industrys maskinverkstad med inriktning mot asfaltmaskiner med placering i Åstorp. Skulle du tycka att det är roligt, utvecklande och stimulerande att vara en del av ett av Sveriges ledande bolag inom asfalt så ska du söka detta arbete.

 

Rollen som maskinmekaniker

Som maskinmekaniker består arbetet av att genomföra reparations- och underhållsarbete, både akuta reparationer och dagligt underhåll på våra asfaltmaskiner. Både i fält och på vår verkstad i Åstorp i nordvästra Skåne. I rollen ingår även att genomföra inköp av reservdelar samt avropa service från extern leverantör. 

Din profil

Du ska ha mycket goda reparationskunskaper, gärna med erfarenhet från entreprenadmaskiner. Du har också erfarenhet av felsökning i fordons el, hydraulik, samt kan el- och gassvetsning.

Vi söker dig som tycker om att jobba i en liten, sammansvetsad grupp. Du är lyhörd, serviceinriktad och tycker om att arbeta med människor. Ordning och reda samt att ha ett gediget säkerhetstänk på arbetsplatsen är en självklarhet för dig. Du är ansvarstagande, flexibel och gillar att lösa uppgifter oavsett om arbetsuppgiften är planerad i förväg eller kommer oväntat.

Det är viktigt att du är öppen för att utföra en variation av förekommande arbetsuppgifter och är positiv till att hjälpa till inom andra arbetsområden.

Det är en självklarhet för dig att kommunicera och leva efter NCC:s strategier och våra värderingar Ärlighet, Tillit och Respekt.  

Ytterligare information:

Anställningen är en tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas. Placeringsort är Åstorp. B-körkort är ett krav. C-körkort är meriterande för tjänsten.

Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan

Vid frågor kontakta gärna Kristian Stjernström, teknisk specialist, tfn. 070-202 05 57.

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är den 2023-05-31.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om Oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 


Ansök här

Kontaktpersoner: