Sista ansökningsdag: 2023-02-28 -

Lastmaskinförare till Rannåsen bergtäkt, Stonematerials North

Ansök här

Här är dina nya utmaningar

Vi söker en lastmaskinförare till vår bergtäkt Rannåsen i Östersund. Arbete vid våra andra täkter i närområdet kan förekomma. Arbetet består av att sortera grusmaterial inom anläggningen med lastmaskin, samt utlastning av krossmaterial på bil. Krossmaterialet vägs ut på fordonsvåg eller med lastmaskinvåg. Krossproduktion är en säsongsbetonad verksamhet, vilket innebär att arbetsbelastningen är hög under vissa perioder och arbete på obekväm arbetstid kan förekomma.

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har

Förarbevis för Hjullastare anläggning eller förarbevis Lastmaskin är ett krav. Du har praktisk erfarenhet av maskinreparationer och är svetskunnig. Erfarenhet från krossverksamhet och att bemöta kunder är meriterande. Du har mycket god datavana. Har du gällande kravutbildningar som Heta arbeten och HLR är det ett plus.

Vi söker en person som är lyhörd och serviceinriktad. Du tycker att ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet och tycker om att arbeta med människor. Du är flexibel, stresstålig och ansvarstagande. Att verka för en säker arbetsmiljö är naturligt för dig.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Rannåsen bergtäkt, Östersund. Provanställning kommer att tillämpas. B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2023-02-28. Registrera din ansökan och CV nedan.

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Site Manager Andreas Andersson på telefon 070-316 72 81 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: