Sista ansökningsdag: 2023-02-28 - Lund

Krossmaskinist till Södra Sandby

Ansök här

Vi söker nu en krossmaskinist till vår krossanläggning i Södra Sandby.

Rollen som krossmaskinist

Arbetsuppgifterna som krossmaskinist består huvudsakligen i att vara processoperatör samt utföra reparations- och underhållsarbeten. I praktiken innebär det att du skall se till att anläggningen producerar rätt produkter så effektivt som möjligt tillsammans med övriga medarbetare. För att möjliggöra en effektiv produktion måste du även underhålla produktionsmaskinerna samt utföra de reparationsarbeten som uppstår. Till din hjälp har du erfarna medarbetare samt underentreprenörer. 

Din profil

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom krossindustrin samt att du har viss IT-vana från tidigare arbete. Praktisk erfarenhet från maskintekniskt arbete samt svets och reparationsarbete är meriterande.

Vi söker dig som har hög arbetskapacitet, är ordningsam och har god samarbetsförmåga samt är självgående. Det är viktigt att du är öppen för att utföra en variation av förekommande arbetsuppgifter och positiv till att hjälpa till inom andra arbetsområden.

Ytterligare information

Anställningen är en tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas. Placeringsort är Södra Sandby. B-körkort är ett krav. C-körkort samt förarbevis för hjullastare och grävare är meriterande.

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Supervisor Magnus Klinte på +46708235045.

Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande så vid intresse skicka vänligen in din ansökan snarast. Sista ansökningsdag är 2023-02-28.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 


Ansök här

Kontaktpersoner:

Magnus Klinte
Supervisor
+46708235045