Sista ansökningsdag: 2023-02-19 - Luleå

Projektchef Anläggning Civil North

Ansök här

Projektchef med inriktning Industri

Vill du bli en del av vår framtid? Spännande uppdrag väntar på oss i Norrbotten då marknaden växer och vi med den. Är du vår nya projektchef som vill leda och ta ansvar för en egen resultatenhet inom anläggning med ett flertal projekt och ett personalansvar?

Dina projekt är främst tunga stål- och betongkonstruktioner samt betonggjutningar inom gruvindustrin men även till kraftverksindustrin. Projekten ligger främst i Kiruna, Malmberget och Svappavaara. Du erbjuder kunderna ett helhetsåtagande och tar ansvar för såväl produktionsmetoder, hållbara lösningar, säkra arbetsplatser och strukturerade samverkansmetoder.

Avdelning Civil North har ca 450 anställda och verkar inom mark och anläggning, från design och konstruktion till produktion och underhåll inom infrastruktur, anläggningsarbeten samt service inom mark- och VA-arbeten. Vi är uppdelade i sex produktionsgrupper där du tillhör produktionsgrupp Anläggning Norrbotten.

Rollen som Projektchef

Som projektchef för vår anläggningsverksamhet ansvarar du för en resultatenhet som omsätter ca 100 mkr/år fördelat på att antal större eller mindre projekt. Du arbetar med projekt främst inom industri. Till din hjälp har du antal tjänstemän och yrkesarbetare som du har personalansvar för och är delaktig under projektens genomföranden.                                                                                                 

Du är ett stöd till platschefen under hela produktionsprocessen, sköter kundkontakter och ansvarar för att säkerställa att kundens förväntningar uppfylls. I vissa fall är du även med vid anbudsarbete och har alltid tankarna på att sälja in kompletterande projekt till befintlig kund.

En bra och säker arbetsmiljö, där det råder ordning och reda, är en viktig faktor för att nå upp till de högt ställda mål vi ställer för att vi och våra kunder ska vara nöjda.  

Vi strävar efter att arbeta i en öppen och lärande kultur där alla delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper. Vi har bland annat återkommande träffar och andra forum där du får möjlighet att utbyta erfarenheter med kollegor samt ett ”batteri” av olika utbildningar.

Du är en av fem projektchefer som rapporterar till Produktionschef Robert Nilsson som är ansvarig för produktionsområdet Anläggning Norrbotten.

Din profil

Du har flerårig erfarenhet från byggproduktion inom anläggning gärna från industriproduktion eller från beställarsidan samt erfarenhet av att leda personal. Önskvärt är om du har Betongklass 1.

Då du har det övergripande ansvaret för både projektens ekonomi samt personal krävs det goda kunskaper i projektstyrning vilket innefattar planering, produktionskalkyler, riskbedömningar, ekonomisk uppföljning, olika produktionsmetoder.

Du trivs i rollen som ledare och inser hur viktigt det är att sätta upp tydliga mål för ditt projekt och förmedla detta till dina medarbetare. Du har förmågan att skapa och upprätthålla bra relationer till dina medarbetare och att skapa team som fungerar tillsammans.

Du drivs även av att göra bra affärer och förstår därför betydelsen av att bygga nära kundrelationer så att ni tillsammans skapar bra projekt.

För att bli en del av oss vill vi att du kan ställa upp på våra värderingar och förstår vikten av att arbeta med inkludering och mångfald i organisationen.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på något av våra kontor i Kiruna, Gällivare eller Luleå. Annan placeringsort kan diskuteras. B-körkort är ett krav för tjänsten. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan

Kontakta gärna Produktionschef Robert Nilsson 070-542 91 18 eller HR Specialist Rekrytering Monica Klersén 070-653 90 49, för ytterligare information. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande dock senast den 19 februari 2023.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger vi kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.  

Vi värnar om ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 


Ansök här

Kontaktpersoner:

Monica Klersén
Personalspecialist
070-653 90 49