Sista ansökningsdag: 2023-02-28 - Örebro

Beläggningsarbetare till NCC Asphalt Special

Ansök här

Vi behöver förstärka vår organisation i NCC Asphalt Special med duktiga Beläggningsarbetare.

Din roll
Som medarbetare hos oss på NCC Asphalt Special arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team med kunniga kollegor och utföra beläggningsarbeten inom främst vår konventionella beläggningsverksamhet

Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats. Det är ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag. Låter det spännande råder vi dig verkligen att söka detta jobb!

 

Din erfarenhet
Du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå, gärna inom teknik eller bygg och anläggning. Meriterande är erfarenhet av att underhålla och köra maskiner.

Dina egenskaper
Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, ordningssinne, kvalitetstänk och drivkraft.

Eftersom vi har rätt långt till verkstan när vi är ute på uppdrag så är det en klar fördel att du är praktiskt lagd och inte räds att pragmatiskt lösa ev tekniska problem som uppstår ute i fält.  Eftersom arbete med asfaltsbeläggning är ett lagarbete så söker vi dig som trivs att samarbeta med andra och som vill hjälpa laget att växa.

 

Ytterligare information
B- körkort är ett krav. C-körkort är meriterande. Tjänsten avser tillsvidareanställning. Arbetsområdet är företrädesvis i Örebro Län och Stockholms län, men arbetsresor till andra delar av landet kan förekomma.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du ha en plats i organisationen med goda värderingar, hög miljövetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 28 februari 2023.

Kontaktpersoner arbetsledning

Alexander Adolfsson, Operation Manager, 070- 632 77 57


Ansök här

Kontaktpersoner: