Sista ansökningsdag: 2023-02-20 - Borlänge

Arbetsledare NCC Building Uppsala, Gävle/Dala

Ansök här

Vi befinner oss i en spännande tillväxtfas efter flertalet lyckade projekt i regionen. Vi behöver därför utöka vårt team i Dalarna där vi just nu arbetar med Lugnets badhus, Nya Campus Borlänge och nya Sundbornskolan. Vill du vara med och bygga samt utveckla Dalarna med oss på NCC? Då ska du ansöka redan idag till rollen som arbetsledare!   

Avdelning Uppsala, Gävle/Dala är en stark aktör på marknaden när det kommer till stora, komplexa projekt, som i många fall drivs i samverkan. Hos oss får du en varierad vardag då vi inom vår geografi har en bred variation av byggprojekt, med allt från bostäder och kontor till skolor, badhus och sjukhus åt såväl privata som offentliga kunder.     

I rollen som Arbetsledare hos oss på NCC får du möjlighet att vara med och påverka och driva förändring. Samtidigt blir du en del av en organisation med goda utvecklingsmöjligheter och mycket samlad kompetens.

Rollen som Arbetsledare 

Som arbetsledare ansvarar du för att planera, leda och följa upp arbetet i projektet inom dina tilldelade ansvarsområden. En viktig del i detta är att vara delaktig vid upprättande och uppföljning av tidplaner, val av produktionsmetod och framtagning av arbetsberedningar, för att skapa bästa möjliga förutsättningar för god arbetsmiljö, framdrift och ekonomi i projektet. Du arbetar tätt tillsammans med platschef men har också ett team med engagerade och kunniga yrkesmedarbetare och specialister till din hjälp.

I rollen som arbetsledare får du stor nytta av dina ledaregenskaper då du både leder underentreprenörer och yrkesmedarbetare i din vardag. Ett av dina viktigaste uppdrag består av att involvera, engagera och coacha våra yrkesmedarbetare för att vi ska nyttja vår kompetens på bästa möjliga sätt, både på individnivå och i teamet som helhet. Du fungerar även som en viktig förebild när det gäller arbetsmiljö, kvalitet och våra värderingar; ärlighet, tillit och respekt.

Som arbetsledare hos oss interagerar du med olika funktioner inom projektet och det är av största vikt att du motiveras av att skapa en god dialog och en nära samverkan inom teamet.  

Din profil

För att lyckas i rollen som arbetsledare på Nya Campus Borlänge eller Sundbornskolan är det en stor fördel att du är positiv, nyfiken, strukturerad och tydlig i din kommunikation. Du trivs i ledarrollen och har förmågan att få med dig medarbetare och underentreprenörer på ett effektivt sätt mot gemensamma mål. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga och engagemang.

Har du tidigare erfarenhet från en arbetsledande roll i stora- eller medelstora projekt är detta meriterande. Du har troligen en byggteknisk utbildning eller har byggt upp motsvarande kompetens genom praktisk erfarenhet.

Vidare trivs du i en ansvarstagande roll och har förmågan att prioritera för att nå uppsatta mål. Du arbetar aktivt för att säkerställa ett effektivt samarbete och har lätt för att bygga och bibehålla goda relationer, med såväl kollegor som underentreprenörer. För dig är det en stark drivkraft att vara med och utveckla såväl teamet som vår verksamhet.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning och din placering blir inledningsvis i Borlänge eller Sundborn, med Dalarna som primärt arbetsområde. Din närmaste chef är projektchef. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Kontakt och ansökan

Tycker du att tjänsten låter intressant? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, antingen genom att du registrerar ditt CV eller LinkedInprofil. Sista ansökningsdag är 2023-02-20, men urval kan komma att ske löpande.

Har du ytterligare frågor om tjänsten når du Sven Tägtsten, Projektchef, på 070-638 59 02. Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du Maria Sandström, HR Partner, på maria.sandstrom1@ncc.se eller 079-072 86 59.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: