Sista ansökningsdag: 2023-02-28 - Göteborg

Platschef Betong till NCC Korsvägen

Ansök här

Är betong ditt rätta element och vill du vara med och bygga Station Korsvägen, en underjordisk stationsbyggnad på 16 000 m2? Har du tidigare arbetat inom stora och komplexa projekt med platsgjuten betong finns här världens möjlighet att vara med i ett av Sveriges största och mest betydelsefulla infrastrukturprojekt. Läs om tjänsten här nedan och skicka in din ansökan idag. 

Rollen som Platschef Betong

Du ingår i en betongorganisation som planerar och producerar betongarbeten i schakt och bergtunnel. Där ansvarar du för att den del av projektet du leder drivs utifrån uppsatta mål inom projektplanering, resursanskaffning och genomförande avseende kvalitet, kontrakt, tid och ekonomi. Du har inte personalansvar, men leder och fördelar arbetsuppgifter självständigt och rapporterar till Operation managers. Till din hjälp har du engagerade och kunniga underentreprenörer, medarbetare och specialister inom bland annat daglig arbetsledning, kalkyl, inköp och projektering liksom en engagerad kund i Trafikverket. Tillsammans arbetar vi för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas.
Din första uppgift i projektet är att som erfaren platschef leda betonggruppens byggnation av landmärket Station Mitt, Korsvägen. Ett underjordiskt höghus.

Din profil

  • Du har många års erfarenhet från ledande befattning inom större projekt med fokus på betongarbeten och platsgjuten betong.
  • Du upprätthåller en bra relation till kund och har förmåga att samordna egna resurser och underentreprenörer.
  • Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska.
  • Du har goda kunskaper i entreprenadjuridik samt regelverk såsom AMA, MER, AB04 och ABT06 och har Betong klass 1.

Arbetet ställer höga krav på din förmåga att leda och inspirera dina medarbetare och att uppmärksammar andras förmågor för att kunna delegera effektivt och ställa krav. Du balanserar ett helhetsperspektiv och detaljer längs vägen med förmågan att koordinera, strukturera och kommunicera arbetet på ett effektivt sätt och med ett resultat- och lönsamhetsfokus. Utöver detta så ser vi att du delar du vår uppfattning att en bra och säker arbetsmiljö gör skillnad.

Om projekt E05 Korsvägen

Du kommer att bli en del av vårt projekt E05 Korsvägen, en deletapp av västlänken i centrala Göteborg. I projektet arbetar du för produktionsplats Korsvägen, en av fem produktionsplatser. Vid Korsvägen kommer den nya underjordiska station Mitt byggas med tre uppgångar, publika utrymmen, teknikutrymmen och en yta för en 4-spårstation.
Projektet är ett samverkansprojekt där vi arbetar nära vår kund och involverar många yrkesgrupper. För att citera vår projektchef; ”Detta är ett once in a lifetime projekt. Att bygga Korsvägen är ett unikt projekt i Sverige som görs i Göteborgs innerstad där vi möts av alla utmaningar som man kan stöta på i ett projekt på relativt kort tid som är miljömässigt rätt, hållbart och viktigt för Göteborgs framtid”. 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Göteborg med start enligt överenskommelse. Tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan

Matchar tjänsten din profil så ansök gärna idag men senast 2023-02-28. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. För frågor når du Gunilla Glännå, HR-specialist rekrytering, gunilla.glanna[a]ncc.se, 079-0788170.
Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: platschef, senior platschef, site manager, betongansvarig

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 
Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.
NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.
Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.
 


Ansök här

Kontaktpersoner:

Gunilla Glännå
HR Specialist Rekrytering

gunilla.glanna@ncc.se

Daniel Sigström
Produktionschef

daniel.sigstrom@ncc.se