Projektingenjör Building Väst

Sista ansökningsdag: 2022-12-11 - Göteborg

Ansök här

Om ekonomi- och kostnadsstyrning ligger dig varmt om hjärtat samtidigt som du trivs med att arbeta nära produktion, då kan detta vara nästa möjlighet för dig! Just nu söker vi dig som vill jobba som projektingenjör inom NCC Avdelning Building Väst.

Rollen som Projektingenjör

Projektingenjören är en av nyckelspelarna gällande projektstyrning och du kommer att stötta projektledningen i produktion med ekonomi- och kostnadsstyrning.

I rollen kommer du bland annat att arbeta med: 

  • prognoser, kostnadsstyrning och ekonomiuppföljning
  • enklare kalkyler som tex Hyresgästanpassningar
  • att ta fram underlag för att stötta projektet i frågor rörande kontraktsfrågor och entreprenadjuridik
  • att följa upp tidplaner och framdrift i projekt
  • ÄTA-hantering

Beroende på projektens storlek och komplexitet kommer du att stötta ett eller flera projekt samtidigt. Merparten av din tid kommer du att sitta ute i projekt. Du kommer även att ha regelbunden kontakt med våra andra projektingenjörer på avdelningen för att dela erfarenheter och utvecklas.

Det här är en tjänst för dig som trivs med att ha många kontaktytor och trivs med och har förmågan att projektelda. Som medarbetare på NCC finns möjlighet till ständig utveckling och fortbildning. Vill du jobba i ett modernt företag, med god projektkultur, goda utvecklingsmöjligheter och ha bra balans mellan arbete och fritid? Då kommer du trivas hos oss!

Din profil

För att trivas och vara framgångsrik i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet från en liknande roll som entreprenad-/projektingenjör med ett stort fokus på projektekonomi och kostnadsstyrning och trivs att arbeta nära produktionen.

Som person ser vi att du har ett öga för analys då du kommer att arbeta med stora mängder information och drar slutsatser utifrån dem. Du har en förmåga att planera ditt arbete och att självständigt söka efter information. Du är en naturlig lagspelare som förstår att ditt enskilda bidrag är viktigt för projektets framgång. Då saker snabbt kan ändras i produktion är det också viktigt att du utan problem kan anpassa dig och hantera förändringar som uppstår.

Ytterligare information

Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning med placering på projekt i Göteborgsregionen.

Kontakt och ansökan

Registrera din ansökan och ditt CV nedan, dock ej senare än 2022-12-11. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av Victoria Reeve HR-Specialist Rekrytering 0790–787939.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Sökord: projektingenjör, entreprenadingenjör, platschef, projekteringsledare

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner:

Victoria Reeve
HR-Specialist Rekrytering
0790787939