Sista ansökningsdag: 2022-12-07 - Solna

Ansök här

Vill du vara med och skapa framtidens skolor?

NCC är en av Sveriges ledande entreprenörer vid byggnation av skolor och utbildningslokaler. Vi vill bli ännu bättre och därför söker vi nu en erfaren person för att bygga upp vår enhet NCC Skola som är en del av Stora projekt och Segmentsstöd. Ambitionen är att utöka stödet till vår verksamhet i pågående och kommande skolprojekt över hela Sverige.

NCC Skola är en central specialistgrupp och fungerar som stöd till producerande avdelningar. Genom att vi har samlat expertkompetens centralt i organisationen effektiviserar vi erfarenhetsåterföringen och gör kompetensen tillgänglig för skolkunder över hela landet, både i anbudsskedet och i genomförandefasen.

Rollen som Ledande Specialist Skolor

I din roll som Ledande Specialist Skolor kommer du att mest fokusera på att stödja våra skolprojekt genom att ansvara för och driva erfarenhetsutbyte, ge råd kring och säkra rätt byggmetoder såväl som tekniska system och material-/produktval. Du kommer även att vara involverad i anbudskedet och vid kund-/marknadsdialog samt driva intern utveckling utifrån av skolsegmentet och avdelningar identifierade förbättringsområden.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att delta i projektutveckling, anbudsskeden, stötta i projektering, produktion och uppföljning. I ditt arbete hos oss får du förmånen att följa projekten från idé och fram till projektets färdigställande och garantitid.

Du kommer att arbeta över hela Sverige och ha förmånen att tillsammans med NCC:s avdelningar och NCC Skola säkerställa att våra skolprojekt håller högsta kvalitet till rätt pris och i tid för kunden.
Ditt ansvar som Ledande Specialist Skolor är att vara ett expertstöd och säkerställa att vi projekterar och bygger skolor utifrån NCC:s interna riktlinjer men också i enlighet med vad vi har lovat våra kunder. Du kommer att stödja projektorganisationerna för respektive skolprojekt och följa upp att projekten levererar inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar.  

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen ser vi gärna att du har en eftergymnasial utbildning mot bygg och/eller har samlat på dig en lång erfarenhet inom byggproduktion där du också haft övergripande ansvar för projekt som exempelvis projektchef, platschef eller projekteringsledare – alternativt som stöd till projektledningen såsom projektingenjör. Vi förutsätter att du som söker har goda kunskaper inom projektering och produktion (dvs metod-/systemval, produktionsplanering och ekonomisk uppföljning/kalkyler) samt erfarenhet av skolprojekt.

Du är en person som gillar att nätverka och har lätt för att skapa förtroende och har en förmåga att få med dig olika grupper i din roll. Du är affärsmässig och har en förståelse för att omsätta kundens krav och behov till lösningar. Vi ser även att du är tydlig i din kommunikation och är strukturerad i ditt arbete. Kunskaper i svenska (tal och skrift) är ett krav. 

Ytterligare information 

Tjänsten är på heltid, tillsvidare med placering där du med enkelhet kan ta dig till Sveriges större städer. Resor förekommer i tjänsten varav B-körkort krävs. Du rapporterar direkt till Affärsansvarig Skolor. I enlighet med NCC:s säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

Kontakt och ansökan

Tycker du att tjänsten låter intressant är du välkommen att ansöka på länken nedan, skicka in din ansökan med personligt brev och CV senast 2022-12-07. Urval görs löpande.

Har du frågor kring tjänsten kontakta Affärsansvarig Skolor, Jonas Westerberg på telefon 070-088 77 72 och angående rekryteringsprocessen, rekryterare Karin Österman de Wall på telefon 079-078 72 10. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm. 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: