Råvaruhandläggare/Projektledare miljö NCC Industry Stone Materials

Sista ansökningsdag: 2022-12-01 - Umeå

Ansök här

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom stenmaterial, asfalt och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Vi är inne i en period med stort fokus på tillväxt som innebär nya utmaningar och möjligheter för oss som arbetar med tillstånd mm enligt miljöbalken, inom vår råvaruförsörjningsenhet. Därför behöver vi förstärka vår verksamhet med fler råvaruhandläggare som ska säkra NCCs råvarureserv i Norra Sverige samt övriga delar av landet.

Rollen som Råvaruhandläggare/Projektledare Miljö

Som råvaruhandläggare får du en nyckelroll i uppdraget att leda tillståndsprocesser samt stödja den dagliga produktionen på anläggningarna i frågor som rör tillstånd och tillsyn inom miljöområdet. I ansvaret ingår även att inom ett avgränsat geografiskt område söka miljötillstånd för NCC:s täktverksamhet där även återvinningsanläggningar och deponier ingår. Andra arbetsuppgifter i rollen är inventering av nya lägen och utveckling av befintliga verksamheter, stöd i avtalsfrågor gällande nyttjanderätter, kontrollprogram, mätningar, utvärderingar och uppföljningar.

Till ditt stöd har du många kvalificerade och erfarna kollegor inom råvarugruppen som du blir en del av. I denna roll rapporterar till Råvaruchef för Stone Materials Sverige.

Din profil

Du har lägst naturvetenskaplig-/teknisk högskoleutbildning inom miljövetenskap, geovetenskap, geologi, väg- och vattenbyggnad alternativt motsvarande genom arbetslivserfarenhet. Du har minst 5 års kvalificerad arbetslivserfarenhet inom området.  Vidare har du god kvalitet på skriftlig och muntlig kommunikation. Det är meriterande om du har hög kompetens inom hydrogeologi, och/eller avfall och deponier samt arbetat med miljökonsekvensbeskrivningar och/eller tillståndsprövningar och tillsyn enligt miljöbalken.  

Du är en engagerad och driven person. Du planerar och arbetar mot satta mål och kan driva dina processer framåt. Utmaningar ser du som ett naturligt inslag i vardagen, och du har förmågan att förstå och lösa dessa inom utsatt tid. Du är noggrann, uthållig och har en helhetssyn. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer samt viljan och förmågan att arbeta och lyckas så väl självständigt som i grupp.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Placeringsort är i första hand Umeå, andra placeringsorter kan ev diskuteras. I tjänsten ingår resor där övernattning förekommer, B-körkort och tillgång till bil är ett krav. 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Råvaruchef Richard Lindsköld, telefonnummer 070-267 62 19. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2022-12-01. Registrera din ansökan och CV nedan. 


Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: