Sista ansökningsdag: 2022-12-31 - Alla

Ansök här

På NCC letar vi alltid efter duktiga medarbetare som vill utvecklas hos oss. NCC Industry är marknadsledande inom asfaltsbeläggning, tillverkning och produktion av stenmaterial där vi har många spännande projekt.

Vi letar efter dig som tycker det är roligt och utvecklande att arbeta med asfalt eller produktion av stenmaterial. Inom dessa områden kan du arbeta brett och det finns möjlighet att styra din egen utveckling framåt inom vårt bolag oavsett vad du är intresserad av. Hos oss får du möjlighet att arbeta med kunniga kollegor och vara en del av ett härligt team i ett företag i framkant inom miljö och utveckling.

Vanligt förekommande tjänster:

  • Beläggningsarbetare
  • Processmaskinist asfalt/kross
  • Maskinförare
  • Reparatör

Observera att det inte gäller en specifik tjänst utan en intresseanmälan. Vi kontaktar dig om vi har en tjänst som matchar din profil. Varmt välkommen med din ansökan!

Din profil
Du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå. Vi ser gärna att du som söker har någon praktisk erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som du söker dig till, antingen stenmaterial eller asfalt, men det är inget krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, kan jobba självständigt och är noga med tider och säkerhet. Du blir en i teamet och bidrar till god laganda och samarbete. Det krävs att du är flexibel och anpassningsbar och har en bra kommunikativ förmåga.

Det är en självklarhet för dig att kommunicera och leva efter NCC:s strategier och våra värderingar Ärlighet, Tillit och Respekt.  

Ytterligare information:
B-körkort är ett krav och tillgång till egen bil är en fördel.

Kontakt och ansökan
Vill du veta mer om våra tjänster? Kontakta HR Generalist Sofia Kalén på 072-144 86 81.

Registrera din ansökan och CV nedan.

Om oss 
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner:

Sofia Kalén
HR Generalist
072-144 86 81