HR Specialist - Employer Branding och Rekrytering

Sista ansökningsdag: 2022-12-01 - Piteå

Ansök här

Vill du var med och bygga vårt nya Norrbotten och norra Västerbotten!

Du kan inte ha undgått att höra att det är norra Sverige som är Sveriges nya tillväxtregion. Det påverkar naturligtvis oss alla så därför förstärker vi vår Kompetensförsörjningsgrupp med ytterligare en medarbetare som kommer att arbeta med både Employer Branding (EB) och Rekrytering. Vill du vara med och berätta för våra blivande kollegor och studenter hur vi på NCC arbetar och vilka fantastiska projekt vi bygger i Norra Sverige.

Organisatoriskt tillhör du gruppen Kompetensförsörjning som idag består av sju personer som alla brinner för att utveckla arbetet med att attrahera och hitta morgondagens nya NCC medarbetare. Vi är en grupp specialister inom områdena EB, Rekrytering och Mångfald. Vi har ett nära samarbete och delar gärna med oss av våra kunskaper och erfarenheter.

Rollen som HR Specialist

Din övergripande roll är att på olika sätt nå ut till våra framtida medarbetare, oavsett om det är till de som har arbetslivserfarenhet eller studerar, med information om NCC så som vilka värderingar vi står för och vad vi vill med vår verksamhet. En operativ roll med sikte på att attrahera våra nya medarbetare i Norra Sverige.

Studenterna når du bland annat genom social media eller genom olika event, studiebesök och föreläsningar på våra högskolor, universitet och gymnasieskolor främst i norra Sverige. Den mer erfarna målgruppen närmar du dig främst genom att synas på olika sociala medier. Detta arbete sker i nära samarbete med dina lokala HR-partners, Rekryterare och Kommunikatörer.

Emellanåt behöver våra HR-partnern även din hjälp med hela eller delar av en rekrytering. Det innebära att du har kontakt med rekryterande chef, går igenom kravprofil, tar fram förslag på annons, administrerar i vårt rekryteringssystem, är med vid intervjuer, genomför tester och bakgrundskontroller samt återkopplar till både chef, HR och kandidat. Vissa roller är svårare än andra att hitta så då ”letar” du efter presumtiva kandidater med hjälp av Linkedin eller andra kanaler.   

Du är en efterlängtad kollega!

Din Profil

Du är högskoleutbildad med inriktning mot HR och har erfarenhet av att ha arbetat med både Employer Branding och Rekrytering/Search.

Det är en operativ roll och passar dig som gillar att anordna och koordinera event, skapa nätverk, jobba med social media och som vill utvecklas inom Employer Branding men som även kan ta dig ann rekryteringsuppdrag. Erfarenhet från tillsättning av tjänstemän inom teknik/ingenjörsområdet är meriterande.

Det viktigt att du trivs med att både arbeta självständigt och i team och vet hur du ska prioritera, driva och slutföra uppdrag på ett systematiskt sätt.

Du är vårt ansikte utåt, har förmågan att skapa relationer och förstår vikten av att vara en god representant för NCC.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Luleå (Piteå eller Skellefteå kan också vara möjligt). Resor förekommer i tjänsten vilket kräver att du har B-körkort. Resor förekommer i tjänsten vilket kräver att du har B-körkort.. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Kompetensförsörjningschef Susanne Limnell på 072-505 22 65. För frågor kring processen, vänligen ring Rekryteringsspecialist, Monica Klersén 070-653 90 49.Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 1 december 2022.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.  

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm. 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag


Ansök här

Kontaktpersoner: