Arbetsledare

Sista ansökningsdag: 2022-11-30 - Eskilstuna

Ansök här

Avdelning Västmanland/Sörmland/Östergötland är en stark aktör på marknaden när det kommer till stora, komplexa byggprojekt. Vi behöver nu ytterligare nya medarbetare till vårt projekt Mälarsjukhuset, E62. Hos oss får du möjlighet att vara med och påverka, utvecklas och driva förändring, då vi vill agera förebild och ligga i framkant inom branschen. 

Vill du vara med och bygga ett nytt akutsjukhus tillsammans med oss på NCC? Då ska du ansöka redan idag till rollen som arbetsledare!

Rollen som Arbetsledare 

Som arbetsledare ansvarar du för att planera, leda och följa upp arbetet i projektet inom dina tilldelade ansvarsområden. En viktig del i detta är att vara delaktig i val av produktionsmetod och framtagande av arbetsberedningar, för att skapa bästa möjliga förutsättningar för god arbetsmiljö, framdrift och ekonomi i projektet. Du arbetar tätt tillsammans med platschef och övriga arbetsledare mot uppsatta projektmål, där ni gemensamt inspirerar varandra i arbetet och till utveckling.

I rollen som arbetsledare får du stor nytta av dina ledaregenskaper då du både leder underentreprenörer och egna yrkesmedarbetare. Vi arbetar i team där din roll är att engagera och motivera men även fungera som en viktig förebild när det gäller arbetsmiljö och kvalitet.

Som arbetsledare hos oss interagerar du med olika funktioner inom projektet och det är av största vikt att du motiveras av att skapa en god dialog och ett nära samarbete inom projektteamet.

Hos oss får du en varierad vardag då vi inom vår geografi har en bred variation av byggprojekt, med allt från bostäder och kontor till skolor, badhus och sjukhus åt såväl privata som offentliga kunder.     

Din profil

För att lyckas i rollen som arbetsledare på Mälarsjukhuset E62 är du en erfaren arbetsledare, med tidigare erfarenheter från varierande byggprojekt. Du har en byggteknisk utbildning eller har byggt upp motsvarande kompetens genom praktisk erfarenhet.

Du trivs i ledarrollen och har förmågan att få med dig medarbetare och underentreprenörer på ett effektivt sätt mot gemensamma mål. En stor fördel för att lyckas är att du är positiv, strukturerad och tydlig i din kommunikation. Vidare trivs du i en ansvarstagande roll och har förmågan att prioritera för att nå uppsatta mål.  Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga och engagemang.

Vidare har du lätt för att bygga och bibehålla goda relationer och samarbeten, såväl internt som externt, och du lockas av möjligheten att vara med och påverka och utveckla verksamheten.

Du identifierar dig med våra värderingar som är en naturlig del av vår företagskultur: ärlighet, tillit och respekt. 

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare med placering i Eskilstuna. Din närmaste chef är projektchef. 

Kontakt och ansökan

Tycker du att tjänsten låter intressant? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, antingen genom att du registrerar ditt CV eller LinkedInprofil. Sista ansökningsdag är 2022-11-30.

Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Karin Österman de Wall, 079-078 7210

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: