Sista ansökningsdag: 2022-12-31 - Umeå

Ansök här

Har du gedigen erfarenhet av att driva projekt i byggbranschen, motiveras av utmaningar och är trygg med att leda andra? Trivs du i rollen som Platschef men vill få chansen till utveckling? 

NCC Building Norrland befinner sig i en tillväxtfas och vi står inför uppstart av en rad spännande och komplexa projekt. Just nu söker vi dig som vill bidra till utvecklingen och byggandet i Umeå med omnejd!

Rollen som platschef

Hos oss väntar ett omväxlande arbete där du som Platschef har en aktiv roll från det att en beställning undertecknas tills dess att projektet lämnas över till kund. Du har det övergripande ansvaret för att projektet planeras och styrs på ett sådant sätt att ni uppnår uppsatta mål kopplat till tid, kvalitet, ekonomi, miljö, arbetsmiljö och personal.

Ditt team består av engagerade och kompetenta yrkesmedarbetare och arbetsledare men du har även tillgång till specialister inom bland annat KMA, kalkyl, inköp och projektering. Din närmsta chef är projektchef som du kommer att arbeta nära och få stöttning ifrån. Tillsammans skapar ni bästa möjliga förutsättningar för en god arbetsmiljö, framdrift och ekonomi i projektet.

Utmärkande för NCC:s byggarbetsplatser är struktur, ordning och reda samt en god arbetsmiljö, så för att trivas hos oss så ser vi att detta är naturliga ledord även för dig.

Utöver detta väntar en trygg och modern organisation samt möjlighet att arbeta med de senaste tekniska plattformarna.

Din profil

 • Du har erfarenhet av att driva större/komplexa projekt inom segmenten hus och/eller bostäder. Meriterande är erfarenhet av industriprojekt.
 • Rollen ställer höga krav på din förmåga att leda och inspirera ditt team. Du behöver av den anledningen vara trygg i ledarrollen, vara tydlig då det kommer till förväntningar, kunna delegera effektivt samtidigt som du är lyhörd och stöttande som person.
 • Du har god samordningsförmåga och arbetar aktivt för att säkerställa ett effektivt samarbete internt inom våra enheter och med våra kunder.
 • Vi ser att du är resultatinriktad och strukturerad.
 • Du har en byggteknisk utbildning eller har byggt upp motsvarande kompetens genom praktisk branscherfarenhet. 

 Vad vi erbjuder dig

 • Personlig utveckling och karriärmöjligheter
 • Meningsfullt arbete, projekt som bidrar till samhällsnyttan
 • Ett företag som ligger i framkant då det kommer till att driva utvecklingen inom hållbarhets- och digitaliseringsområdet
 • En kultur där vi värnar om balans mellan arbete och privatliv
 • Kompetenta, prestigelösa och samarbetsinriktade kollegor
 • Bra försäkringar, friskvårdsbidrag och i övrigt fina förmåner

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Umeå. Du rapporterar till Projektchef. B-körkort är ett krav.

Denna tjänst bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan

Om du vill veta mer om tjänsten hör då gärna av dig till Projektchef  på Robert Hortlund telefonnummer 070-680 45 67 eller Joakim Westung 070-257 00 69

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2022-12-31

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

Du identifierar dig med våra värderingar som är en naturlig del av vår företagskultur; ärlighet, tillit och respekt


Ansök här

Kontaktpersoner: