Sista ansökningsdag: 2023-01-08 -

Ansök här

Nu behöver vi förstärka produktionsorganisationen i Västmanland/Södermanland med en platschef som har byggteknisk kompetens och erfarenhet av att driva olika typer av betong- och anläggningsprojekt. Du kommer i första hand att driva projekt inom Västmanland/Södermanland men då vi även bedriver flera spännade projekt i Stockholm med omnejd, som exempelvis Käppala reningsverk på Lidingö, ser vi gärna att du är öppen för projekt i andra närliggande län. 
 
Arbetsuppgifter
Som platschef ansvarar du för hela projektets genomförande från start till överlämnande. Det innebär att ansvara för projektets planering vad avser kvalité, tid och ekonomi. Arbetet innefattar även personalansvar och anskaffande av resurser. I rollen representerar du företaget gentemot beställare, UE, leverantörer och myndigheter. Du rapporterar till projektchef.

Vem är du?
Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har byggteknisk kompetens och flera års erfarenhet som platschef eller motsvarande inom betong och anläggning. Betong klass I är ett krav för tjänsten samt även B-körkort.

Du har sinne för ekonomi och god planeringsförmåga. Nyfikenhet och nytänkande är viktiga egenskaper för denna tjänst då mycket handlar om problemlösning. Du har lätt för att skapa relationer med såväl kunder som medarbetare och besitter ett affärsmässigt tänk. Driv och framåtanda är viktigt för att lyckas i rollen som platschef.

NCC erbjuder
Hos NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Tjänsten är en provanställning/tillsvidareanställning med placering på projekt inom Västmanland/Södermanland. Projekt inom hela avdelning Civil Middle och andra närliggande län, som exempelvis Stockholm, kan bli aktuellt i samråd med dig.

Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Maria Håkansson, HR Partner Avdelning Civil Middle, tel: 070-341 58 26 eller Thomas Tengbert, Produktionschef Västmanland/Södermanland, tel: 070-344 45 78.

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval och intervjuer sker löpande så ansök så fort som möjligt, men senast den 8 jan 2023.

Välkommen med din ansökan!
 


Ansök här

Kontaktpersoner: