Träarbetare/Eftermarknad Building Sydväst

Sista ansökningsdag: 2022-10-23 - Helsingborg

Ansök här

Träarbetare med yrkesbevis till vår eftermarknadsgrupp

Ett arbete för dig som gillar att själv få styra upp din dag och som trivs i en roll där du kan göra skillnad. Du förstår hur viktigt det är att fixa till ett problem som har uppstått hos en kund och känner glädjen över att få till en bra lösning.

Building Sydväst bedriver entreprenadverksamhet i Nordvästra Skåne, Östra Skåne samt Halland. Vi är ca 250 engagerade medarbetare. När vi har byggt färdigt våra fina bostäder eller kommersiella byggnader lämnas garantiansvaret över till vår eftermarknadsgrupp som idag består av ett team med snickare, platschef och en eftermarknadsansvarig.

Rollen som Träarbetare

Som träarbetare inom eftermarknad har du ett mycket självständigt och omväxlande arbete då du själv planerar din dag utifrån de ärenden som du får tilldelade dig idag via mejl.  Du bokar själva möten med berörda beställare/kunder och beställer material.

Uppdragen varierar i både till storlek och omfattning. Du har hela ansvaret från start till genomförande. Du har tillgång till en egen servicebil.

 Vi lovar dig ett omväxlande och stimulerande arbete inom ett företag som har stort fokus på att skapa en god arbetsmiljö och laganda. Vi är rädda om våra medarbetare! Av den anledningen har vi stort fokus på hur vår arbetsmiljö ser ut, allt för att undvika olyckor. NCC både erbjuder och villkorar att ni använder bra och rätt säkerhetsutrustning för att skydda er.

Din profil

Du har yrkesbevis som träarbetare och minst fem års erfarenhet inom byggservice.

Du är trygg i din roll och trivs med att arbeta självständigt vilket innebär att du kan fatta beslut och planera ditt arbete. Du värdesätter dina kunskaper som träarbetare och känner stolthet över att göra ett bra arbete, som bidrar till att vår kund blir nöjd över projektet du varit med och åtgärdat. En del dagar går arbetet enligt planerna medan en annan dag måste du använda din kreativa förmåga för att lösa de problem som uppstått.

Du trivs med att möta nya människor och bygga relationer.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

Vår säkerhet ute på arbetsplatserna står högst på vår agenda. Därför är det viktigt att du ställer upp på våra säkerhetskrav samt att du ställer upp på våra värderingar; Ärlighet, Tillit och Respekt.

B-körkort ett krav.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning.  Du kommer att utgå från Helsingborg med arbetsområdet nordvästra Skåne samt omnejd.

Månadslön enligt byggavtalet och tillgång till medarbetarportalen Benify där du finner all information om dina personalförmåner samt en mängd rabatter.

Kontakt och Ansökan

Om du är intresserad och uppfyller kraven gällande yrkesbevis är du välkommen att skicka in din ansökan med CV och ett personligt brev via länken nedan. Sista ansökningsdagen är 2022-10-23. Har du frågor är du välkommen att kontakta Projektstöd Anders Ljung, på telefon 070-658 70 28.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter och bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.   

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 


Ansök här

Kontaktpersoner: