Area Manager till NCC Asfalt, Stockholm Norr

Sista ansökningsdag: 2022-10-20 - Vallentuna

NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt och stenmaterial. NCC:s verksamhet inom asfalt är uppbyggd kring produktion av asfalt samt asfaltbeläggning. Asfalts verksamhet bildar en naturlig förädlingskedja som är väl integrerad med NCC:s bygg- och anläggningsverksamhet. I en högteknologisk tillverkningsprocess levereras insatsmaterial och asfalt till allt från garageuppfarter och mindre vägar till komplexa infrastrukturprojekt. NCC Industry och asfaltsverksamheten har en stark marknadsposition där vi vill växa ytterligare.

Arbetsområdet har en spännande resa framför sig med många möjligheter. Vi erbjuder dig en varierande och utmanande roll som Area Manager där du får stora möjligheter att påverka verksamhetens framtid.

Rollen som Area Manager

Som Area Manager inom området Stockholm Norr är du ansvarig för marknad, kunder, leverantörer och underentreprenörer, processer och tjänster vad gäller vår asfaltsverksamhet. 

Stort fokus på rollen är att arbeta nära kunder och anställda på lokal nivå, kontinuerligt bevaka marknaden samt leda sälj- och anbudsarbetet. Ansvar för att utveckla enheten mot strategiska mål. Du har ekonomiskt ansvarig för hela AM-området vad gäller budget, prognos och månadsavstämningar.

Tillsammans med ledningsgruppen och ditt team av Operation Managers kommer du att fortsätta utveckla avdelningen med affärsmannaskap och engagerande ledarskap. Till din hjälp finns stödfunktioner och du rapporterar till Head of Department för Asphalt Middle på NCC Industry och ingår i regionens ledningsgrupp där du har en strategiskt viktig roll.
 

Din profil

Vi söker dig som har ett modernt ledarskap med erfarenhet av att leda ledare! Du har flerårig chefserfarenhet från projektinriktad verksamhet inom samhällsbyggnad, med fördel från anläggning-, väg-, järnväg-, bygg-, asfalt-, annan industriell verksamhet med tydligt affärsmässigt fokus. Du har tekniskt inriktad utbildning på högskolenivå. Gedigen, relevant arbetslivserfarenhet kan kompensera för en annan utbildningsnivå.

Du arbetar resultatorienterat med en förmåga att entusiasmera och utveckla personal till långsiktigt lönsamma team. Som ledare är du trygg i dig själv, kommunikativ och har en naturlig förmåga att skapa och utveckla goda relationer till medarbetare, kunder och leverantörer. Vidare är du strukturerad samt en person som drivs av att leverera resultat. Ett stort kontaktnät inom branschen är starkt meriterande. Att verka för en god arbetsmiljö och att du delar våra värderingar Ärlighet, Respekt och Tillit är en självklarhet för dig. Läs gärna mer på: www.ncc.se/om-ncc/om-koncernen/varderingar/

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Placeringen är på något av våra platskontor i Stockholm. Tjänsten innebär resor, främst i regionen, övernattning kan förekomma.

Kontakt och ansökan

Intervjuer och urval sker löpande, vi önskar din ansökan senast 20 oktober. För mer information kontakta Rekryteringsansvarig Suzanne Falk, på FXL Sweden, 070 594 10 36. Registrera din ansökan och CV genom att följa länken nedan.

https://pnty-apply.ponty-system.se/fxl?id=320

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Kontaktpersoner: