Area Manager Station Korsvägen E05

Sista ansökningsdag: 2022-10-16 - Göteborg

Ansök här

Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Har du erfarenhet av att bygga på höjden och vill ha en unik roll? Nu bygger vi på längden. Under jord. Just nu söker vi dig som är en mycket erfaren Area Manager och som vill vara med i ett av Sveriges största och mest betydelsefulla infrastrukturprojekt. Låter detta som din nästa utmaning, skicka in din ansökan idag!

Rollen som Area Manager Station Korsvägen E05

Du som nyligen varit i centrala Göteborg har kanske märkt att vi är med och bygger del av Västlänken. Till produktionsplats Projekt E05 Korsvägen, som är vid och under den vackra byggnaden Landeriet, söker vi nu efter dig som vill ta dig ann rollen som Area Manager för stationsdelen.

Denna del i projektet är både intressant och komplex, du kommer att ansvara för det hus som man vanligtvis bygger på höjden, som vi i detta projekt bygger på längden och under jord. Ett unikt och spännande projekt helt enkelt. Din roll är att övergripande ansvara för olika teknikdelar såsom tunga betongarbeten, installation, markarbeten och bygg men samtidigt är du nära produktion. Du är ansvarig för att aktivt bidra till utveckling av personal samt att få teamet att arbeta mot gemensamma mål. Vi jobbar i team och du kommer leda flertalet platschefer, arbetsledare som arbetar tillsammans med underentreprenörer, yrkesmedarbetare och kollegor, tillsammans jobbar ni för att driva projektet framåt. Till din hjälp kommer du ha flertalet supportfunktioner inom bland annat kostnadsstyrning, planering och VDC.

Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas.

Din profil

  • Du har flera års erfarenhet från ledande befattning inom tunga anläggningsprojekt, eller även större husprojekt med fokus på betongarbeten
  • Du trivs med att jobba i en administrativ produktionsnära roll
  • Du är trygg i ledarrollen och har en god förmåga att delegera och ställa krav
  • Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska
  • Du har goda kunskaper inom ekonomi
  • Du har goda kunskaper i entreprenadjuridik samt regelverk

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet inom området. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt, är en god problemlösare, trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verkar för en bra arbetsmiljö.

Vidare bör du vara affärsmässig med ett resultat- och lönsamhetsfokus samt en förmåga att snabbt överblicka helheten och därav kunna planera och strukturera arbetet på ett effektivt sätt. 

Om projekt E05 Korsvägen

Du kommer att bli en del av vårt projekt E05 Korsvägen, som är en deletapp av västlänken i centrala Göteborg. Vi går in i nya spännande faser på flera produktionsplatser i projektet. Du kommer vara placerad på produktionsplats Korsvägen där stora arbeten inom mark, grundläggning och betong pågår just nu.

NCC har tillsammans med ett tyskt bolag, Wayss & Freytag, bildat en Joint Venture som kallas WLC – West Link Contractors. Projektet är ett samverkansprojekt där vi arbetar nära vår kund och involverar många yrkesgrupper. För att citera vår projektchef; ”Detta är ett once in a lifetime projekt. Att bygga Korsvägen är ett unikt projekt i Sverige som görs i Göteborgs innerstad där vi möts av alla utmaningar som man kan stöta på i ett projekt på relativt kort tid som är miljömässigt rätt, hållbart och viktigt för Göteborgs framtid”.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på projekt E05 Korsvägen start enligt överenskommelse. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan

Registrera din ansökan och ditt CV nedan, dock ej senare än 2022-10-16. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Frågor kring rekryteringsprocessen och rollen besvaras av Victoria Reeve HR-Specialist Rekrytering 0790–787939.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: area manager, projektchef, senior projektchef, project manager, platschef, senior platschef, site manager

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner:

Victoria Reeve
HR-Specialist Rekrytering
0790787939