Platschefer till Hercules i Norrbotten/Västerbotten

Sista ansökningsdag: 2022-10-22 - Sundsvall

Ansök här

Låt oss lägga grunden till ditt nästa jobb!

Med hjälp av metoder som pålning, stödkonstruktioner och grundförstärkning hjälper vi våra kunder att lägga grunden till framtidens byggnader och anläggningar. Hercules är en del av NCC Infrastructure och är ett av Nordens ledande grundläggningsföretag. Varje dag ställs vi inför vitt skilda utmaningar vilket gör jobbet som Platschef oerhört omväxlande och spännande. Tack vare effektiva och väl beprövade metoder kan vi utföra grundläggning i de mest komplexa markförhållanden. Vi söker nu två Platschefer med ansvarsområde Norrbotten/Västerbotten med utgångsort Sundsvall och Luleå/Umeå.

Rollen som Platschef

Som platschef hos oss har du det övergripande ansvaret för att projekten lever upp till de mål som är satta både vad det gäller framdrift, ekonomi och kvalitet. Oftast har du 2-3 parallella projekt som du driver genom att säkerställa att resurser i form av material, maskiner och personal finns på plats och med en kontinuerlig dialog med kunden. Du är en närvarande chef som trivs med att vara ute i produktionen för att stötta dina medarbetare i problemlösning för att projektet ska fortlöpa enligt plan. På projekten har du en kärna av egen personal och på större projekt även UE. Till ditt stöd har du nära dialog med geokonstruktion och kalkyl liksom övriga platschefskollegor och produktionschefen som också är din närmaste chef. Övriga resurser finns inom t.ex. Maskinavdelning, Arbetsmiljö, Inköp och HR. Du kommer till en platt organisation som gör det möjligt för dig att få och ta ett stort ansvar och lära dig det mesta som finns att lära sig inom grundläggning.

Din Profil 

Vi söker dig som har erfarenhet från en liknande roll, Platschef/Arbetsledare, inom byggbranschen med anknytning till mark och/eller anläggning tillsammans med någon form av teknisk utbildning. Du känner dig bekväm med administrativa rutiner och anser att en god och säker arbetsmiljö är det viktigaste du kan erbjuda våra medarbetare, kunder och dig själv. Vi söker dig som trivs ute på fältet och med att leda, entusiasmera och skapa resultat tillsammans med medarbetare och kunder. Planering och deadlines är viktigt och samtidigt trivs du med att inte alltid veta vad dagen har att erbjuda. För att lyckas med detta behöver du vara en problemlösare och nyfiken på att utvecklas och lära nytt. Din svenska är god i tal och skrift.

Ytterligare information

En tjänst är med placering i Sundsvall och en i Luleå/Umeå. Resor ingår i rollen och räkna med att vara på projekt ca tre dagar i veckan. B-körkort är ett krav.

Kontakt och ansökan

Tycker du att tjänsten låter intressant så ansök senast 2022-10-21. För frågor når du Gunilla Glännå, HR-specialist rekrytering, gunilla.glanna[a]ncc.se, 079-0788170. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Hercules kärnverksamhet är pålning, stödkonstruktioner och grundförstärkning och våra kunder finns såväl inom den privata sektorn som i de kommunala och offentliga förvaltningarna. I Sverige omsätter vi 1,1 miljard och är ca 220 anställda. På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 
Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.
Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.
Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.
 
 


Ansök här

Kontaktpersoner: