Kalkylspecialist till Building Väst

Sista ansökningsdag: 2022-10-16 - Göteborg

Ansök här

Kalkylspecialist till Building Väst

NCC är ett av de ledande byggföretagen i Norden och vi befinner oss i en expansiv fas med många pågående och kommande projekt. Du arbetar med alla typer av husbyggnadsprojekt, till både privat och offentlig sektor, alltifrån kommersiella projekt till bostäder, skolor och vårdlokaler.

Vi söker en Kalkylspecialist till avdelning Building Väst.

Har du erfarenhet av kalkylarbete med en byggteknisk bakgrund, så är det dig vi söker. Du innehar en central och viktig roll i att skapa förutsättningar för ett framgångsrikt projekt och att påverka avdelningens framtida projektportfölj. Varmt välkommen med din ansökan!

Rollen som Kalkylspecialist

Som Kalkylspecialist utgör du en viktig och central roll i våra projekt, där du samordnar kalkylarbetet med inköpare, projekteringsledare, installationsledare och har en nära dialog med affärschef. Du är delaktig i samtliga faser, anbuds- projekterings- och produktionsfasen.

I kalkylarbetet ingår uppgifter som att prissätta projektet med hjälp av handlingar, ritningar och digitala modeller i förfrågningsunderlaget, strukturplanera kalkylen, komma med tekniskt och ekonomiskt hållbara lösningar för projektet, skapa anbudstidplan samt skicka förfrågningar till underentreprenörer och installatörer.

Din profil

Det här är en tjänst för dig som är nyfiken, noggrann och gillar utmaningen i att analysera och skapa tekniska och ekonomiska lösningar. Du har ett kundorienterat synsätt och kan med kreativitet, ett strukturerat arbetssätt samt analytisk förmåga hitta de bästa lösningarna. Kalkylarbetet är ett lagarbete varpå du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer, både internt och externt.

Du delar våra värderingar; ärlighet, respekt och tillit.

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare med placering på vårt nya regionkontor Kineum i Gårda, Göteborg. Du tillhör vår specialistgrupp och rapporterar till Gruppchef Kalkyl. I tjänsten kan resor förekomma till projekt inom avdelningen, från Varberg till Uddevalla. Vi är måna om att alla trivs hos oss och erbjuder ett flexibelt och hållbart arbetsliv.

Kontakt och ansökan

För frågor om tjänsten når du Helena Stangenberg, Gruppchef Kalkyl, på telefon 0790-727598. Registrera din ansökan och ditt CV nedan, dock ej senare än 2022-10-16. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av Victoria Reeve HR-Specialist Rekrytering 0790-787939.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Sökord: kalkylingenjör, anbudsledare, kalkylator, entreprenadingenjör, anbudsingenjör, projektingenjör, platschef, senior arbetsledare, inköpare.

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.
Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner:

Victoria Reeve
HR-Specialist Rekrytering
0790787939