Sista ansökningsdag: 2023-02-26 - Göteborg

Bergarbetare till Västlänken - E05 Korsvägen, Bergtunnel

Ansök här

Vi i NCC har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en erfaren bergarbetare för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel. Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas.

Din roll
Som bergarbetare ingår du i ett team med cirka 30 andra bergsarbetare där ni tillsammans med underentreprenörer, arbetsledare & platsledning driver projektet framåt. Hos oss är ingen dag den andra lik och rollen innebär stor variation där du är delaktig i att få den övergipande driften att fungera tillsammans med dina kollegor.

Din profil
Verksamheten bygger på medarbetare som trivs med att självständigt ta egna initiativ och stort eget ansvar. Eftersom du är NCCs främsta kontakt gentemot exempelvis våra underleverantörer och ibland även våra kunder, är det dessutom viktigt att du är öppen, samarbetsvillig, nyfiken och lösningsorienterad för att möta deras behov.

Rätt inställning och personliga egenskaper värderas högt och för denna rekrytering är det krav på flera års erfarenhet av bergarbete sedan tidigare. För att trivas i rollen tror vi att du har ett stort intresse för att vistas underjord. 

Krav för tjänsten
- Erfarenhet av bergarbete underjord (minst 5 års erfarenhet är meriterande)
- C-körkort
- Du kommunicerar obehindrat på svenska

Meriterande för tjänsten
- Erfarenhet av borrning under jord med 2-bommare eller 3-bommare, betongsprutning, injektering, bultsättning, lastning och skrotning.


Ytterligare information
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Vi tillämpar s.k. Stockholmskift där man arbetar onsdag – onsdag. Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning med placeringsort Göteborg med start enligt överrenskommelse. Tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.Kom och väx!
Har du frågor är du välkommen att höra av dig till HR-administratör Elin Skärberg på 0700201444.
Registrera din ansökan och CV senast 2023-02-26 men gärna så snart som möjligt då urval sker löpande

Varmt välkommen med din ansökan!


Ansök här

Kontaktpersoner: