Projekteringsledare, NCC Building Uppsala, Gävle/Dala

Sista ansökningsdag: 2022-08-21 - Borlänge

Ansök här

Avdelning Uppsala, Gävle/Dala är en stark aktör på marknaden när det kommer till stora, komplexa byggprojekt såsom Lugnets badhus, Magasin X, Agnes Kulturhus, Hus 60 inom Gävle sjukhus samt Ångströmlaboratoriet. Hos oss får du en varierad vardag då vi inom avdelningen har en bred variation av byggprojekt, med allt från bostäder och kontor till skolor, badhus och sjukhus åt såväl privata som offentliga kunder.

Vill du vara en del av en stor organisation med en stark gemensam målbild? Hos oss får du möjligheter att vara med och påverka, utvecklas och driva förändring, då vi vill agera förebild och ligga i framkant inom branschen.  

Rollen som projekteringsledare 

I rollen som projekteringsledare hos oss har du stor påverkan på affären, framdrift och slutresultat. Du kommer verka i ett eller flera projektteam där du ansvarar för att planera, styra och leda projekteringsprocessen i projektets tidiga skede. Du leder en projektgrupp bestående av konsulter, beställare och specialister inom ex. kalkyl, inköp och produktion. Tillsammans ska ni omvandla arkitektens tidiga underlag till system- och bygghandling. Vi arbetar ofta i tidig samverkan med våra kunder och utformar projektet utifrån gemensamma målsättningar. I rollen som projekteringsledare blir en viktig uppgift att, tillsammans med projekteringsteamet, säkerställa att vi uppfyller gällande lagstiftning och projektmål samt arbetar enligt vårt verksamhetssystem, för att skapa bästa möjliga förutsättningar för en säker och effektiv produktion i nästa skede.

I vår metodik för att leda projektering jobbar vi i NCC Projektstudio som bygger på samlokalisering och VDC. Projektstudiometodiken bidrar till att skapa engagemang, delaktighet och kvalité genom hela projekteringsfasen.

Som projekteringsledare blir du en del av ett team med flera projekteringsledare, VDC-ledare och installationsledare, som utbyter erfarenheter och gemensamt utvecklar våra arbetssätt. Det här teamet är en del av vår specialistorganisation och rapporterar till gruppchef projektering.

Vi lovar dig en omväxlande och utmanande roll, där din förmåga att både se helheten men inte glömma detaljerna gör dig framgångsrik. Som projekteringsledare har du många kontaktytor och nära samarbeten med andra, såväl internt som externt, varför det är viktigt att du är en lagspelare och har en förmåga att utveckla goda relationer. Samtidigt känner du dig trygg i ditt ledarskap, är beslutsam och vågar ställa krav i syfte att uppnå en så effektiv och lyckad projektering som möjligt.

Din profil

För att lyckas i rollen som projekteringsledare hos oss tror vi att du har tidigare erfarenhet av och god inblick i projekteringsprocessen, antingen genom att du ansvarat för att driva processen eller på annat sätt varit delaktig. Du har troligen en byggteknisk utbildning eller har byggt upp samma kompetens genom praktisk erfarenhet, vilket medför att du har kunskap kring entreprenadjuridik och en förståelse för byggprocessen.

Som person är du lyhörd och trivs i en roll där du får interagera och samarbeta med många olika grupper inom organisationen. Du har förmågan att få med dig medarbetare och konsulter på ett effektivt sätt mot gemensamma mål. En stor fördel för att lyckas är att du är uthållig, strukturerad och tydlig i din kommunikation. Vidare trivs du i en ansvarstagande roll och har förmågan att prioritera för att nå uppsatta mål.

Du identifierar dig med våra värderingar som är en naturlig del av vår företagskultur: ärlighet, tillit och respekt.

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare och din placering blir på något av avdelningens kontor som är belägna i Uppsala, Gävle och Borlänge. Resor i tjänsten kan förekomma inom avdelnings geografi.

Kontakt och ansökan

Låter detta som ett intressant nästa steg för dig? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, antingen genom att du registrerar ditt CV eller LinkedInprofil. Sista ansökningsdag är 2022-08-21.

Har du ytterligare frågor om tjänsten når du Sofia Larsson, Specialistchef, på 072-735 13 13. Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du Maria Sandström, HR Partner, på 079-072 86 59.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: