Lastmaskinist till Tagenekrossen

Sista ansökningsdag: 2022-08-31 - Göteborg

Ansök här

Rollen som lastmaskinförare
Arbetet består av transport till materialupplag, lastning av lastbilar samt övrigt förekommande arbetsuppgifter för en lastmaskinist. Krossproduktion är en säsongsbetonad verksamhet, vilket innebär att arbetsbelastningen är högre under vissa perioder och arbete på obekväm arbetstid kan förekomma.

Din profil
Vi söker dig som tycker om att jobba i en liten, sammansvetsad grupp. Du är lyhörd, serviceinriktad och tycker om att arbeta med människor. Ordning och reda samt att ha ett gediget säkerhetstänk på arbetsplatsen är en självklarhet för dig.

Det är viktigt att du är öppen för att utföra en variation av förekommande arbetsuppgifter och är positiv till att hjälpa till inom andra arbetsområden. Det är av yttersta vikt att du står bakom våra värderingar Ärlighet, Tillit och Respekt.

Erfarenhet från krossverksamhet och att bemöta kunder är meriterande men inget krav. Har du gällande kravutbildningar som Heta arbeten och HLR är det ett plus.

Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning och vi tillämpar provanställning. Placeringsort Tagene, Göteborg, men vid enstaka tillfälle kan arbetet behöva förläggas på vår grannanläggning Skälebräcke, Kungälv. B-körkort och förarbevis för lastmaskin är ett krav. BE och C-körkort är meriterande.

Kontakt och ansökan
Vill du veta mer om tjänsten kontakta Site Manager Christopher Andersson, 0790-787291.

Varmt välkommen med din ansökan senast 2022-08-31. Urval sker dock löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdag.

Om oss 
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.
Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 


Ansök här

Kontaktpersoner:

Christopher Andersson
Site Manager
0790-787291