Kalkylspecialist NCC Building Stora Projekt Skaraborg

Sista ansökningsdag: 2022-08-21 - Tidaholm

Ansök här

Jobba produktionsnära med kalkyl i Tidaholm

NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalterna i Tidaholm och Mariestad tillsammans med Specialfastigheter. Anstalterna har hög säkerhetsklassning och byggs till för att möta de behov som finns. Det handlar om stora och utmanande projekt som ställer höga krav på vårt genomförande. Till projektet söker vi nu en kalkylspecialist som blir en viktig person i teamet i att skapa förutsättningar för ett framgångsrikt byggprojekt.

Rollen som Kalkylspecialist

På plats i projektet är du del av ett tight team och en aktiv del i överlämnandet från kalkylfas till produktion. Du kan dagligen följa resultatet av ditt arbete ute i produktion och du kommer ha möjlighet att utvecklas med projektet.

Du ingår i en grupp som jobbar med kalkyl och som tillsammans med kollegor inom inköp, produktion och installation ansvarar för att ge projektet rätt förutsättningar för att kunna leverera hög kvalitet och lönsamhet under produktionen. Vi jobbar i samverkan med kund och urformar projektet utifrån gemensamma målsättningar.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och du kommer vara delaktig i framtagandet av kalkyler i såväl projekterings- som produktionsfasen.

I kalkylarbetet ansvarar du för att kalkylera och sammanställa kostnader utifrån förfrågningsunderlag samt att identifiera och prissätta risker och möjligheter utifrån projektens förutsättningar. Digitala arbetssätt genomsyrar rollen och användning av modeller för mängdavtagning, planering och visualisering blir en del av din vardag.

Rollen innebär samarbete och samverkan med projektets och avdelningens specialist- och produktionsorganisation och många kontaktytor med olika funktioner och grupperingar inom företaget och till ditt stöd finns dina kollegor i projektet samt ett stort internt nätverk med experter.

Din profil

För att lyckas i rollen som kalkylspecialist tror vi att du känner igen dig i en eller flera av nedanstående beskrivningar;

  • Du uppskattar att arbeta mot uppsatta mål där du får bidra med kreativa lösningar. Vidare är du en person som trivs med att arbeta med siffror, göra risk- och möjlighetsbedömningar och skapa resultat i ditt arbete.
  • Du har flera års arbetslivserfarenhet från byggbranschen i produktionsnära befattningar samt erfarenhet av att kalkylera. Du har ett intresse för och kunskap om kostnadsnivåer och olika produktionsmetoder, som du kan nyttja vid framtagandet av kalkyler.
  • Som person är du lyhörd, har lätt för att kommunicera, samarbeta och skapa goda relationer. Vidare är du kundfokuserad, driven och strukturerad. Du kan identifiera och analysera risker men motiveras framförallt av att finna lösningar på de utmaningar du ställs inför.
  • Flytande i svenska i tal och skrift samt körkort är ett krav.

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placering på projektkontoret i Tidaholm. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur och projektets krav.

Kontakt och ansökan

Tycker du att tjänsten låter intressant så ansök senast 2022-08-21. För frågor når du oss från den 8/8: Gunilla Glännå, HR-specialist rekrytering, gunilla.glanna[a]ncc.se, 079-0788170, John Ek, Kommersiell Projektchef Tidaholm, john.ek[a]ncc.se.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: