Platschef NCC Building Norrbotten

Sista ansökningsdag: 2022-07-10 - Luleå

Ansök här

Vill du fortsätta att utvecklas i din roll som platschef eller känner du dig kanske redo för ditt nästa steg i karriären och nyfiken på vad rollen innebär på NCC? Vi har idag flera spännande projekt igång i Norrbotten såsom större renoveringsprojekt kopplat till Luleå tekniska universitet, bostäder på Kronanområdet men även sportanläggningar som badhus och padelhall i Luleå. Då vi ser med tillförsikt på framtiden så hoppas vi att du vill ta chansen att tillsammans med kunniga och engagerade kollegor fortsätta att bygga och utveckla vårt framtida Norrbotten!

Rollen som platschef

Hos oss väntar ett omväxlande arbete där du som Platschef har en aktiv roll från det att en beställning undertecknas tills dess att projektet lämnas över till kund. Du har det övergripande ansvaret för att projektet planeras och styrs på ett sådant sätt att ni uppnår uppsatta mål kopplat till tid, kvalitet, ekonomi, miljö, arbetsmiljö och personal.

Till din hjälp har du ett team bestående av yrkesmedarbetare, arbetsledare, projektingenjör, specialister och projektchef. Tillsammans skapar ni bästa möjliga förutsättningar för en god arbetsmiljö, framdrift och ekonomi i projektet.

Utmärkande för NCC:s byggarbetsplatser är struktur, ordning och reda samt en god arbetsmiljö, så för att trivas hos oss så ser vi att detta är naturliga ledord även för dig.

Utöver detta väntar en trygg och modern organisation samt möjlighet att arbeta med de senaste tekniska plattformarna.

Din profil

Vi söker dig som i arbetsvardagen utmanar dig själv och dina medarbetare att nå och överträffa uppsatta mål. Vi ser även att du har en god samordningsförmåga och aktivt arbetar för att säkerställa ett effektivt samarbete internt, inom våra enheter och med våra kunder för att på så sätt få utväxling av det stora företagets fördelar.

Rollen ställer höga krav på din förmåga att leda och inspirera ditt team. Därför tror vi att du är trygg i ledarrollen, är tydlig då det kommer till förväntningar och delegerar effektivt, samtidigt som du är lyhörd och stöttande som person.

Du har en byggteknisk utbildning eller har byggt upp motsvarande kompetens genom praktisk branscherfarenhet.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Luleå. Ditt primära arbetsområde är Fyrkanten. Du rapporterar till Projektchef. B-körkort är ett krav.

Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan

Om du vill veta mer om tjänsten hör då gärna av dig till Projektchef Josefin Hermansson på telefonnummer 070- 205 21 19. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2022-07-10.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.  

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter och bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.   

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.  

 


Ansök här

Kontaktpersoner: