Kalkylspecialist till Building Väst

Sista ansökningsdag: 2022-06-12 - Göteborg

Ansök här

Har du flerårig erfarenhet av arbete i produktion ett intresse för kalkyl och vill ta nästa steg och arbeta med kalkyl? Söker du en tjänst där du får ha en central del i att skapa förutsättningar för ett framgångsrikt projekt och påverka avdelningens framtida projektportfölj? Då är det här rätt tjänst för dig!

Rollen som Kalkylspecialist

Som Kalkylspecialist kommer du att inneha en varierad och central roll i våra projekt. Du kommer att ansvara för att driva kalkylarbetet i tilldelat projekt. Du är delaktig i samtliga faser, anbuds- projekterings- och produktionsfasen.

I kalkylarbetet ansvarar du för att prissätta projektet med hjälp av handlingar, ritningar och digitala modeller i förfrågningsunderlaget. Du kommer med teknisk och ekonomiskt hållbara lösningar för projektet samt skapar anbudstidplan och skickar förfrågningar till underentreprenörer och installatörer. Du samarbetar i ditt projekt med affärschefer, inköpare, projekteringsledare, installationsledare samt personer inom produktionen.

Vill du jobba i ett modernt företag, med god projektkultur, goda utvecklingsmöjligheter och ha bra balans mellan arbete och fritid? Då kommer du trivas hos oss!

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen har du erfarenhet från en produktionsroll inom byggbranschen och ett intresse för kalkylarbete. Du har en god känsla för kostnadsnivåer och produktionsmetoder, ett sinne för affärer och kännedom om entreprenadjuridik.

Som person är du nyfiken, noggrann samt har ett gott sinne för lönsamma metoder och affärer. Du har ett kundorienterat synsätt och kan med kreativitet, ett strukturerat arbetssätt samt analytisk förmåga hitta de bästa lösningarna. Kalkylarbetet är ett lagarbete varpå du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer både internt och externt.

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare med placering på vårt kontor i Göteborg. Du tillhör vår specialistgrupp och rapporterar till Gruppchef Kalkyl. I tjänsten kan resor förekomma till andra projekt inom avdelningen som sträcker sig från Varberg till Uddevalla.

Kontakt och ansökan

För frågor om tjänsten når du Helena Stangenberg, Gruppchef, på telefon 0790-727598. Registrera din ansökan och ditt CV nedan, dock ej senare än 2022-06-12. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av Victoria Reeve HR-Specialist Rekrytering 0790-787939.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Sökord: kalkylingenjör, entreprenadingenjör, anbudsingenjör, projektingenjör, platschef, senior arbetsledare,

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.
Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner:

Victoria Reeve
HR-Specialist Rekrytering
0790787939
victoria.reeve@ncc.se