Projektingenjör Building Väst

Sista ansökningsdag: 2022-05-25 - Göteborg

Ansök här

Nu är det dags, tänker du! Dags att söka nästa utmaning efter att ha skaffat den erfarenhet du känner att du vill ha för att känna dig riktigt trygg i projektingenjörsrollen. Då kanske det här är tjänsten för dig?

Avdelning Building Väst söker en projektingenjör som vill vara en del av vårt härliga gäng och som är redo att ta nästa steg. Vi, från vårt håll, bidrar med riktigt spännande projekt i en inkluderande och utvecklande miljö där du får ta stort eget ansvar tillsammans med hela teamet. 

Rollen som Projektingenjör

Projektingenjören är en av nyckelspelarna gällande projektstyrning då du stöttar så väl platschefen, som projektchefen kring upprättande av exempelvis tidplan- och ekonomiavstämningar, prognoser, produktionskalkyler, kvalitets- och miljöfrågor, ÄTA-hanteringar samt följer upp kontraktshandlingar och styrande dokument.

Du kommer att arbeta tillsammans med ett team av kompetenta kollegor exempelvis arbetsledare, platschef, projektchef och projektinköpare. I rollen ingår även kund- och leverantörskontakter. Beroende på projektens storlek och komplexitet kommer du att stötta ett eller flera projekt samtidigt. Merparten av din tid kommer du att sitta ute i projekt.

Du kommer även att ha regelbunden kontakt med våra andra projektingenjörer på avdelningen för att dela erfarenheter och utvecklas.

Det här är en tjänst för dig som trivs med att ha många kontaktytor och trivs med och har förmågan att projektelda. Som medarbetare på NCC finns möjlighet till ständig utveckling och fortbildning. Utbildning är ett viktigt komplement till den utveckling du får dagligen. Vår egen NCC Academy erbjuder vidareutbildning inom många olika inriktningar. Vårt kursutbud är stort och din utbildningsplan individuellt anpassad. Vill du jobba i ett modernt företag, med god projektkultur, goda utvecklingsmöjligheter och ha bra balans mellan arbete och fritid? Då kommer du trivas hos oss!

Din profil

För att trivas och vara framgångsrik i rollen ser vi gärna att du har en eftergymnasial utbildning mot bygg och har skaffat dig erfarenhet från en liknande roll med ett stort fokus på projektekonomi och kalkylering.

Som person ser vi att du har ett öga för analys då du kommer att arbeta med stora mängder information och drar slutsatser utifrån dem. Du har en förmåga att planera ditt arbete och att självständigt söka efter information. Du är en naturlig lagspelare som förstår att ditt enskilda bidrag är viktigt för projektets framgång. Då saker snabbt kan ändras i produktion är det också viktigt att du utan problem kan anpassa dig och hantera förändringar som uppstår.

Ytterligare information

Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning med placering på projektet.

Kontakt och ansökan

Registrera din ansökan och ditt CV nedan, dock ej senare än 2022-05-25. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av Victoria Reeve HR-Specialist Rekrytering 0790–787939.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Sökord: projektingenjör, entreprenadingenjör, platschef, projekteringsledare

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner:

Victoria Reeve
HR-Specialist Rekrytering
0790787939
victoria.reeve@ncc.se