Projektingenjör Building Sydväst

Sista ansökningsdag: 2022-06-10 - Kristianstad

Ansök här

Projektingenjör med fokus på projekt- och kostnadsstyrning

Här är en tjänst för dig som trivs med att arbeta nära verksamheten, som gillar att ha koll på både siffror och tidsplanering och som vill vara med och påverka ett projekts ekonomi och planering.

Vi behöver förstärka vår organisation i Kristianstad då vi har flera pågående och kommande större projekt på orten. Vi har en stark position på marknaden i Kristianstad med omnejd, och vi har för avsikt att behålla den även framöver. Hur gör vi då det? Jo, tillsammans med alla skickliga och kompetenta medarbetare. Vi är ett gott gäng som vet vad vi sysslar med och som välkomnar dig som vill vara med och fortsätta bygga vårt team för nutida och framtida utmaningar och projekt.

Avdelning Building Sydväst bedriver entreprenadverksamhet i Nordvästra Skåne, Östra Skåne samt Halland. Vi är ca 250 engagerade medarbetare som bygger och renoverar allt ifrån kommersiella byggnader till bostäder. Våra pågående projekt är bland annat Häktet i Kristianstad, IKEA i Älmhult och Trädstaden i Åhus.

Rollen som Projektingenjör

Projektingenjören är en av nyckelspelarna gällande projektstyrning då du stöttar så väl platschefen, som projektchefen kring upprättande av exempelvis tidplan- och ekonomiavstämningar, prognoser, produktionskalkyler, kvalitets- och miljöfrågor, ÄTA-hanteringar samt följer upp kontraktshandlingar och styrande dokument.

Du kommer att arbeta tillsammans med ett team av kompetenta kollegor exempelvis arbetsledare, platschef, projektchef och projektinköpare. I rollen ingår även kund- och leverantörskontakter. Beroende på projektens storlek och komplexitet kommer du att stötta ett eller flera projekt samtidigt. En del av din tid kommer du att sitta på något av platskontoren då närheten till platsledningen och resten av produktionen är värdefull för både dig och verksamheten.

Du kommer även att ha regelbunden kontakt med våra andra projektingenjörer på avdelningen för att dela erfarenheter och utvecklas.

Du kommer att rapportera till en av våra Projektchefer.

Din Profil

Du har en byggteknisk eller annan relevant utbildning. Idag arbetar du sannolikt som entreprenad-/projektingenjör, arbetsledare eller platschef.

Du har god kännedom av kostnadsstyrning, projektekonomi och projektplanering. Förmågan att både överblicka helheten och gå ner och analysera detaljerna när så krävs samt planera på både lång och kort sikt är egenskaper du behöver ha för att trivas i denna roll.

Vi arbetar med tidplaneringsprogrammet Powerproject så behärskar du detta eller liknande vore det lysande.

Det är viktigt att du trivs med att arbeta i team men när så krävs även kan arbeta självständigt och driva dina projekt. Du vill arbeta nära produktionen och kan arbeta med flera projekt samtidigt.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i Kristianstad. B-körkort är ett krav då resor i tjänsten förekommer. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan

Tycker du tjänsten låter intressant och vill veta mer kontakta Monica Klersén, HR Specialist Rekrytering på 070-653 90 49. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt, dock senast den 10 juni 2022.

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter och bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning. Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.  

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.

 


Ansök här

Kontaktpersoner: