Arbetsledare Building Sydväst med ansvar för hus- och markarbeten i Perstorp

Sista ansökningsdag: 2022-05-31 - Perstorp

Ansök här

Arbetsledare Building Sydväst med ansvar för hus- och markarbeten i Perstorp

Vi stärker organisationen och söker en arbetsledare som vill arbeta i vår verksamhet i Perstorp. NCC har sedan lång tid tillbaka samarbetat med Perstorp AB hos vilka vi utför kontinuerlig renovering, mark- och underhållsarbete. Arbetet utförs inom Perstorps Industriområde som omfattar ca 200 ha. Vi vill gärna ta en dialog med dig för att berätta vad vi på NCC kan erbjuda dig i form av god arbetsmiljö och kompetenta kollegor.

Building Sydväst bedriver entreprenadverksamhet i Skåne och södra Halland.  Vi är ca 230 engagerade medarbetare som bygger och renoverar allt ifrån kommersiella byggnader, skolor och sjukhus till bostäder. Produktionsenhet östra Skåne arbetar just nu med ett flertal större projekt såsom nya häktet i Kristianstad, kontor åt IKEA i Älmhult, bostäder i Åhus med mera.

 

Rollen som Arbetsledare

 Som arbetsledare i Perstorp varierar projektens art mellan hus- och markarbeten. Uppdragen varierar i storlek och kan vara allt från renovering av lokaler, mindre nybyggnationer samt mark- och betongarbeten. Många av projekten drivs i samverkan med kund/beställare och andra samarbetspartners och du kommer att hålla en tät kontakt med beställarens byggledare, stötta och vara delaktig inom många olika skeden av byggprocessen. Av den anledningen är förmågan att behålla och utveckla goda relationer till samarbetspartnerna väldigt viktiga.

Som arbetsledare är du bra ledare som har förmågan att planera och samordna såväl egna resurser så som våra underentreprenörer samt är lösningsfokuserad. Detta kräver ett handfast ledarskap med förmågan att delegera, sätta krav och entusiasmera medarbetarna.

Du arbetar tillsammans med platschefen som är ansvarig för en verksamhet som idag består av en arbetsledare, en administratör/utsättare, 10-15 yrkesarbetare samt grävmaskinister. Din närmaste chef blir en av våra tre Projektchefer.

Du har ett självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar. I samarbete med platschefen planerar och leder du det dagliga arbetet framåt, deltar vid framtagande av och följer upp tidplaner, utför arbetsberedningar tillsammans med andra i teamet, fördelar resurser och följer upp att vi håller det vi lovat. Du medverkar även aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande.

 

Din Profil

Du har en bred produktionsbakgrund inom nyproduktion, renovering/tillbyggnad och eller byggserviceverksamhet: Har du dessutom erfarenhet av markarbeten är det ett plus.

Du är självgående, driftig, lösningsorienterad och ser möjligheter. Du har en förmåga att överblicka helheten i projekten gällande planering och framdrift av produktionen. Du har en god förmåga att leda, kommunicera och samverka med kollegor och andra samarbetspartners.

Som arbetsledare föregår du med gott exempel och förstår du vikten av att finnas nära produktion och samtidigt ha ett nära samarbete med övriga inblandande inklusive alla UE. Vi behöver en drivande person som vill komma till avslut och som trivs med att leda och stötta andra i deras arbete men som även kan sätta ner foten när så krävs.  Du har en god kommunikativ förmåga så att du når ut med dina tankar och idéer men även lyssnar på dina medarbetare. Du motiveras av att hitta lösningar och gillar ordning och reda. 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vår etablering i Perstorp.  Körkort och tillgång till bil erfordras. Tjänsten är tillgänglig enligt överenskommelse.  Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Kontakt och ansökan

Tycker du tjänsten låter intressant och vill veta mer når du Produktionschef Christian Heiman, 0790-728650. Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du Martin Lindskog, HR Partner på 0703-299706. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt, dock senast den 31 maj  2022.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.  

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.


Ansök här

Kontaktpersoner: