Support inom ekonomi, NCC Business Services

Sista ansökningsdag: 2022-05-29 - Solna

Ansök här

1st Line Support – med känsla för service och resultat!

NBS, NCC Business Services, är ett Shared Service Center som levererar tjänster inom ekonomi för alla våra nordiska bolag i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Vi är ca 100 engagerade medarbetare som sitter i både Solna och Helsingfors. Nu söker vi dig som tycker det är roligt att hjälpa människor i deras jobbvardag. 

 

Rollen som 1st line support NBS

Hos oss kommer du att vara vårt ansikte utåt även om ditt arbete sker via telefon och email. Du kommer att supporta interna och externa kunder samt NCC:s leverantörer i hela Norden.

De kommer att fråga dig och be dig om hjälp gällande fakturor, leverantörs- & kundreskontra, kundreklamationer, påminnelser eller inkassofrågor mm. Du ska även vara behjälplig när det gäller frågor som rör vårt leverantörsfaktureringssystem eller angående ekonomifrågor kring våra ekonomiprogram. Vi har stor efterfrågan på våra tjänster vilket medför att en vanlig dag för dig kan innebära att du kommer hantera ett 70-tal samtal och email.

Vi har alltid ett fokus på ständiga förbättringar vilket innebär att det finns stora möjligheter att vara med och utveckla vårt arbete och våra verktyg.

 

Din profil

Du vet vad god service innebär! Du gör alltid ditt bästa för att hjälpa och vägleda dina kunder. Har du själv inte svaret då tar du hjälp av dina kollegor. En del frågor är mer komplicerade än andra vilket gör ditt arbete mer spännande och intressant.

Förmodligen har du erfarenhet på ett eller annat sätt från servicebranschen - kanske sitter du i en supportfunktion eller haft någon annan typ av serviceroll. Du är en självgående person som är nyfiken och har en vilja av att lära dig mer. Du är van vid att hantera en stor mängd med information och har förståelse för ekonomiska transaktioner, så som grundläggande bokföring.

Du är tydlig och pedagogisk i din kommunikation vilket är viktigt då dina kunder kommer från olika länder. Ett krav är att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Det är mycket meriterande om du även talar finska, danska eller norska.

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt huvudkontor i Solna. Provtjänstgöring tillämpas. Helena Engbrink kommer att vara din gruppchef.

Denna tjänst bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur. 

 

Kontakt och ansökan

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Helena Engbrink, Chef NBS Support på 070-220 36 67. Har du frågor om rekryteringsprocessen så kontakta Karin Österman de Wall, rekryteringsspecialist på 079-078 72 10.

Låter detta som ett intressant nästa steg för dig är du välkommen med din ansökan, genom att registrera ditt CV och personliga brev. Sista ansökningsdag är 2022-05-29, men registrera gärna din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 


Ansök här

Kontaktpersoner: