HR Specialist Rekrytering

Sista ansökningsdag: 2022-05-19 - Göteborg

Ansök här

NCC är ett av de ledande byggföretagen i Norden och vi befinner oss i en expansiv fas med många pågående projekt. Vi utökar därför nu vårt team av HR Specialister inom Rekrytering, där din expertis och kompetens inom området blir ett värdefullt stöd för våra HR partners och chefer. I Väst har vi många spännande projekt och arbetar bland annat med Västlänkens Centralen- och Korsvägenetapper, fastighetstutvecklingsprojekt i Gårda och på Masthuggskajen, hotell och vattenpark på Liseberg och vi har nyligen färdigställt Drottning Silvias barnsjukhus som några exempel. 

Rollen som HR Specialist Rekrytering

I rollen ingår du i vår svenska Kompetensförsörjningsavdelning, och arbetar tillsammans med andra erfarna rekryterare med tillsättningar runt om i hela Sverige. Du är specialisten som stöttar HR partners och chefer och driver dina rekryteringsuppdrag från uppstart till tillsättning med vår väl underbyggda rekryteringsprocess. Djup kunskap om NCC:s kultur och värderingar och våra pågående projekt– bidrar till att du lyckas med dina rekryteringar av chefer och specialister på NCC.

Vi söker dig som stöttar, utmanar och kommer med förslag till lösningar i en vardag som bygger på ett gediget kontakt- och relationskapande arbete inom byggbranschen. Du rör dig självklart och kunnigt inom Talent Management och Employer Branding och är intresserad av målgruppsanpassad kommunikation och nya sätt för att attrahera målgrupper. Inom NCC finns många duktiga och supertrevliga kollegor inom HR, att både bolla frågor med och bygga interna nätverk med.  

Din profil

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet från att arbeta med talent acquisition, där kartläggning, omvärldsbevakning och relationsskapande varit grunden för att attrahera och skapa relationer med de mest kompetenta kandidaterna. Vi ser att du har tidigare erfarenhet från uppsökande tillsättning av chefer och specialister gärna inom bygg/teknik/ingenjörsområdet – antingen inhouse eller inom rekryteringsbranschen. Vi tror att du har en högskoleutbildning eller eftergymnasial utbildning, inom beteendevetenskap, HR eller rekrytering.

Du söker en självständig roll i ett starkt värderingsstyrt bolag, med möjlighet att tillhöra en grupp engagerade kollegor där du får bidra med din expertis och kreativa förmåga. Vi ser framemot att få ta del av din kunskap i våra olika utvecklingsprojekt, för att ytterligare stärka vårt varumärke och förbättra kandidatupplevelsen. Välkommen till ett bolag där du får känna dig stolt över att din insats gör skillnad och är avgörande för NCC:s fortsatta utveckling! 

Ytterligare information

Vi bygger vårt nya kontor Kineum, i Gårda, Göteborg där din primära arbetsplats finns. Resor i tjänsten kan förekomma, så körkort är meriterande. Vi är måna om att alla trivs hos oss, och erbjuder ett flexibelt och hållbart arbetsliv. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan

Har du frågor kontakta Chef Kompetensförsörjning Susanne Limnell på telefon 072-505 22 65 eller Funktionsansvarig Rekrytering Matilda Jönsson på telefon 070-088 78 52. Skicka in din ansökan senast den 19 maj, vi påbörjar urval efter sista ansökningsdag, och de inledande intervjuerna sker digitalt. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

Vi undanber oss vänligen, all kontakt från säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 

 


Ansök här

Kontaktpersoner:

Susanne Limnell
Chef Kompetensförsörjning Sverige
072-5052265
susanne.limnell@ncc.se

Matilda Jönsson
HR Specialist Rekrytering
070-088 78 52
matilda.jonsson@ncc.se