Träarbetare/Byggservice snickare till Borgholm

Sista ansökningsdag: 2022-05-30 - Borgholm

Ansök här

Träarbetare/Byggservice snickare till Borgholm

Ansök Plats:

Öland Borgholm

NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi arbetar ständigt med att förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda

NCC expanderar sin verksamhet på Öland och Kalmar och ser en ökande efterfrågan på våra tjänster inom området. För att kunna tillgodose våra kunders önskemål inom vår verksamhet så söker vi nu erfarna trä och byggservice snickare.

Rollen som Träarbetare/Byggservice snickare

Som träarbetare/byggservice snickare på NCC får du ett varierande arbete eftersom vi jobbar med allt från nyproduktion, ombyggnation till renovering i både små och stora projekt. Arbetet bedrivs både självständigt och i små och stora lag där vi verkar för en god och säker arbetsmiljö. Du kommer jobba på Öland, Kalmar med närområde och bli del av ett team med gott kamratskap och bra stämning. 

Din Profil 

Vi söker dig som har erfarenhet inom som trä och byggservice. Du bör ha minst 5 års branscherfarenhet, eller yrkesbevis inom trä. Samt inneha B-körkort.

Vi söker även dig som vill bidra till att bilda väl fungerande arbetslag och tar ansvar i det dagliga arbetet. Du ska vara engagerad i ditt arbete och kunna arbeta säkert och självständigt. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ytterligare information

Anställningen är en tillsvidareanställning, normalt tillämpas provanställning. Placeringsort är i Kalmar/Borgholm. 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta HR-Specialist

Magnus Schill 070-579 29 87 alternativt Projektchef Jesper Linnér 070–1892124.

Registrera din ansökan och CV på https://www.ncc.se/jobba-pa-ncc/lediga-jobb/. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2022-05-31.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.  

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 


Ansök här

Kontaktpersoner: