Projekteringsledare till Buildning Östergötland

Sista ansökningsdag: 2022-05-22 - Norrköping

Ansök här

Vi är i en tillväxtresa och behöver fylla på med ny kompetens till kommande projekt. Hos oss får du möjligheter att vara med och påverka, utvecklas och driva förändring, då vi vill agera förebild och ligga i framkant inom branschen. Detta är en roll för dig som älskar att leda, fördela och säkerställa att alla discipliner arbetar på ett effektivt sätt.

Avdelningen Building Östergötland bedriver entreprenadverksamhet inom olika typer av husbyggnadsprojekt till både privata och offentliga sektorn, alltifrån bostäder och kontor till skolor och vårdlokaler.  Vi är ca 100 engagerade medarbetare som varje dag visar passion att prestera och leverera nytta till våra kunder och samhället.

Rollen som Projekteringsledare

I rollen som projekteringsledare är du med i ett projekts tidiga skede och är länken mellan projektutveckling och produktion. Du kommer att leda en projektgrupp bestående av specialister inom ex energi, kalkyl, inköp och produktion. Det tillkommer även externa konsulter och beställare. Tillsammans ska ni omvandla arkitektens tidiga underlag till system- och bygghandlingar. Viktigt för oss är givetvis att produktion kan bygga på ett säkert och effektivt sätt samt att ställda krav, lagstiftning och projektmål uppfylls.

Till din hjälp har du flera kompetenta kollegor och ingår i en grupp med projekteringsledare, installationsledare samt VDC-ledare. Ett av våra verktyg är att arbeta med NCC Projektstudio, en arbetsmetod som utgår ifrån att utnyttja den gemensamma tiden för planering och projektering genom att en gång i veckan samla både interna kollegor så som externa intressenter samtidigt. Resultatet blir en effektivare dialog och ökad förståelse för varandras arbete.

NCC ligger i framkant vad gäller virtuellt byggande (VDC) vilket innebär att du aktivt kommer arbeta med dessa frågor tillsammans med vår VDC-ledare. Hos oss har BIM-modellen en given plats vid varje tillfälle i Projektstudion men också under kalkylarbetet och i produktion.

Vi ser oss själva som ett ödmjukt team där vi hjälps åt och samarbetar för att utvecklas. Vårt mål är att vara en riktigt bra arbetsplats där vi har stort fokus på arbetsmiljö, mångfald, jämställdhet och hållbarhet.

Din profil

Vi ser gärna att du har en byggteknisk utbildning eller har byggt upp samma kompetens genom praktisk erfarenhet, vilket medför att du har kunskap kring entreprenadjuridik och en förståelse för byggprocessen. Det är meriterande att du har tidigare erfarenhet av rollen eller annan ledande roll inom projektering eller produktion.

Du har stor förståelse kring byggprocesser, byggteknik och kostnader. Vi lovar dig många utmaningar i en omväxlande miljö där din förmåga att både se helhet men inte glömma detaljer gör dig framgångsrik. Som person är du en utpräglad lagspelare som är trygg i att leda andra i projekt. Du är lyhörd och trivs i en roll där du får interagera och samarbeta med många olika grupper inom organisationen. Du har förmågan att få med dig medarbetare och konsulter på ett effektivt sätt mot gemensamma mål. En stor fördel för att lyckas är att du är uthållig, strukturerad och tydlig i din kommunikation.

Viktigt är att du kan agera efter våra grundläggande värderingar: ärlighet, tillit och respekt.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Norrköping eller Linköping (projekt inom hela Östergötland kan förekomma) och start enligt överenskommelse. Arbetstider är kontorstider.

Kontakt och ansökan

Registrera din ansökan och CV nedan, dock ej senare än 2022-05-22. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vill du veta mer kring rollen kan frågor besvaras av Gruppchef Jens Engström, 070-205 43 81, alternativt HR Partner Maria Andersson, 070-020 14 70.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: