Projektchef Betong, Civil West

Sista ansökningsdag: 2022-06-19 - Göteborg

Ansök här

Projektchef Betong, Civil West

Har du idag en roll inom anläggning som Projektchef/Arbetschef eller är senior Platschef/produktionschef och känner att du saknar personalansvaret? Vi kan erbjuda dig ett spännande och utvecklande jobb där du kommer att få möjligheten att utveckla din ledarprofil och samtidigt vara övergripande ansvarig för och vara delaktig i att arbeta med anläggningsprojekt i Göteborg med omnejd.

Rollen som Projektchef betong

Inom anläggning arbetar vi med både större och mindre projekt. Vi har flera projekt framöver varför vi särskilt söker dig med kompetens och intresse för medelstora till större infraprojekt inom betong. Som projektchef har du ett övergripande ansvar för att genomföra erhållna projekt inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar. Du sköter kundkontakter och ansvarar för att säkerställa att kundens förväntningar uppfylls.

Du leder produktionsprocessen tillsammans med platschef och övriga medarbetare och stödfunktioner i projektet. Som projektchef hos oss har du ett chefsansvar för ett antal platschefer, arbetsledare, mätningstekniker och entreprenadingenjörer som arbetar i projekten, vilket bland annat innebär löne- och medarbetarsamtal. Du är en närvarande chef som trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare och vill aktivt bidra till deras utveckling. Vi vill att du tycker om att leda och utveckla medarbetare såväl som verksamheten. Du bör vara affärsmässig med ett resultat och lönsamhetsfokus samt en förmåga att snabbt överblicka helheten och därav kunna planera och strukturera arbetet på ett effektivt sätt.

Utmärkande för NCC:s arbetsplatser är säkerhet, struktur, ordning och reda samt fokus på god arbetsmiljö. Du kommer att rapportera till en av våra area managers/produktionschefer som tillsammans har flera projektchefer i sina grupper vilka regelbundet träffas för erfarenhetsutbyte. Du kommer även att tillhöra den utökade ledningsgruppen.

Avdelning Civil SE West verkar i Göteborg, Norra Halland, Älvsborg, Bohuslän samt Värmland och Dalsland. Arbetet täcker hela kedjan, från design och konstruktion till produktion inom mark- och anläggningsprojekt. Vi är ca 300 medarbetare och är uppdelade i fyra produktionsområden och en specialistgrupp.

Din profil

För att lyckas och trivas i rollen som projektchef hos oss, söker vi dig som har arbetat i en ledande position inom anläggningsproduktion, antingen som tung platschef/produktionschef eller projektchef/arbetschef. Du har en byggteknisk utbildning i kombination med erfarenhet eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vidare har du goda kunskaper om produktionsplanering- och kalkyler, ekonomisk uppföljning och olika produktionsmetoder.

Vi ser gärna att du är trygg i ledarrollen, kan entusiasmera och är lyhörd till dina medarbetare. Som person är du engagerad i ditt arbete och trivs med att leda personal mot uppsatta mål. Du verkar för en god arbetsmiljö och har förmågan att delegera och ställa krav. Du skapar och upprätthåller en bra relation till alla, kollegor, kunder såväl som andra intressenter. Vi tror också att du har förmåga att behåll lugnet i stressade situationer och att du vågar fatta beslut under press.

Du har förmåga att se helheten och gillar att omsätta dina kunskaper i praktiken. Vidare är du duktig på att strukturera ditt arbete tillsammans med ett lösningsorienterat förhållningssätt.

Projekten varierar i storlek från 10 Miljoner kr upp till 300 Miljoner kr. Vi ser gärna att du har en god förståelse för partnering- och samverkansprojekt. Du har kunskaper i entreprenadjuridik samt regelverk såsom AMA Anläggning, MER, AB04 samt ABT06. Det är meriterande med betongklass 1.

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placering i Göteborg. Start enligt överenskommelse. B-körkort är ett krav för tjänsten. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan

Registrera din ansökan och ditt CV nedan, dock ej senare än 2022-06-19. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Frågor kring rekryteringsprocessen och rollen besvaras av Victoria Reeve HR-Specialist Rekrytering 0790–787939.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Sökord: projektchef, arbetschef, produktionschef, platschef

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: