Projektledare, Badhus

Sista ansökningsdag: 2022-05-22 - Alla

Ansök här

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. En av våra satsningar är på badhus - ett område där vi är Sveriges ledande entreprenör.

Har du mångårig erfarenhet av husproduktion och därtill erfarenhet av badhusprojekt? Då är du kanske den vi söker.

Rollen som Projektledare, Badhus

Som projektledare bevakar och säkerställer du att badhusprojekten byggs i enlighet med NCCs koncept för badhusbyggnation och fungerar som stöd för den lokala avdelningen i badspecifika frågor. Du verkar aktivt för att utveckla NCCs koncept och tekniska plattform för badhusbyggnation.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att delta i projektutveckling, anbudsskeden och stöttar i projektering. Erfarenhetsöverföring mellan koncernens producerande enheter är en viktig funktion, varför du deltar aktivt även i produktionsfrågor. I ditt arbete hos oss får du förmånen att följa projekten från idé och fram till projektets färdigställande och garantitid.

Din profil

För att nå framgång i rollen ser vi att du har en byggteknisk utbildning, mångårig erfarenhet av byggproduktion och en god förståelse i hur man driver byggproduktion samt projektering. Du besitter även gedigen kunskap kring den politiska och kommunala processen vid byggnation. Starkt meriterande är om du har tidigare erfarenhet av badhusprojekt.

Som person är det viktigt att du har hög social kompetens, att du är nyfiken och gillar att skapa och upprättahålla goda relationer. Du är engagerad, ordningsam, trygg, självgående och drivs av utmaningar och resultat.

Vårt koncernspråk är engelska så vi förväntar oss att du behärskar det, liksom - självklart svenska i både tal och skrift.

Ytterligare information

Tjänsten är på heltid med placering i Göteborg, Stockholm eller Malmö - eller enligt överenskommelse. Resor förekommer i tjänsten varför B-körkort är ett krav. I rollen rapporterar du till chefen för segmentsstöd Badhus, Hampus Levén.

Kontakt och ansökan

Har du frågor runt rollen kontaktar du chefen för Badhus Hampus Levén på telefon 072-221 42 10 (hampus.leven@ncc.se). Frågor runt rekryteringsprocessen ställer du till HRBP Pernilla Tellström Bark (pernilla.tellstrom.bark@ncc.se).

Vi hoppas vi har fångat ditt intresse. Vi tillämpar löpande urval. Därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2022-05-22.

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, badhus, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: