Arbetsledare till NCC Stenmaterial!

Sista ansökningsdag: 2022-05-31 - Uddevalla

Ansök här

Rollen som Supervisor 
I rollen som Arbetsledare/Supervisor planerar, leder och fördelar du arbete och resurser inom vår verksamhet i Bohuslän. Det innebär att du säkerställer och ansvarar för att verksamheten följer gällande tillstånd, att produktionen sker enligt årlig produktionsplanering och fastställda kvalitetsramar. Samt att produktionen sker så effektivt som möjligt utifrån marknadens efterfrågan. I rollen genomförs provtagning i enlighet med kontrollprogram/kontrollplaner. Du ansvarar även för att skapa ett gott samarbete med underleverantörer och kunder.

Din profil 
Du har teknisk utbildning på gymnasienivå alternativt motsvarande genom arbetslivserfarenhet. Vi ser att du har flerårig erfarenhet inom krossverksamhet alternativt bygg- och anläggningsbranschen. Du har god datavana och viss erfarenhet av administrativt arbete. Praktisk erfarenhet av mottagning av material för återvinning eller deponering är meriterade. Samt tidigare erfarenhet av att leda underställd personal.

Du är en drivande och engagerad person som vill leda och skapa resultat tillsammans med oss. Du är noggrann, kommunikativ och relationsinriktad då du ser värdet av att utveckla goda relationer med kollegor och underleverantörer.

Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning med placering på vår site i Uddevalla. Provanställning kan komma att tillämpas. Då tjänsten innebär resor i distriktet är B-körkort är ett krav för tjänsten. 

Kontakt och ansökan 
Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Site Manager Andréas Reinholdsson på +46702030890. 

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2022-05-31.
Registrera din ansökan och CV nedan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

I enlighet med NCC:s säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 


Ansök här

Kontaktpersoner:

Andréas Reinholdsson
Site Manager
+46702030890
andreas.reinholdsson@ncc.se