Väg och anläggningsarbetare till Kronoberg

Sista ansökningsdag: 2022-05-25 - Växjö

Ansök här

Väg och anläggningsarbetare till Kronoberg län

AnsökPlats:

Kronoberg län

NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi arbetar ständigt med att förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda

NCC expanderar sin verksamhet inom väg och anläggning i Blekinge och ser en ökande efterfrågan på våra tjänster inom området. För att kunna tillgodose våra kunders önskemål inom vår verksamhet så söker vi nu väg och anläggningsarbetare.

Rollen som Väg och Anläggningsarbetare

Som medarbetare hos oss så ingår du i vår Anläggningsgrupp. Vi utför såväl stora som små infrastrukturprojekt, industrianläggningar, markentreprenader, saneringar samt VA-entreprenader, vilka du kommer medverka till att utföra.

Du förväntas även ta en aktiv roll i det dagliga arbetsmiljöarbetet för att uppnå en säker arbetsplats.

 

 

Din Profil 

Vi söker dig som vill bidra till att bilda väl fungerande arbetslag och tar ansvar i det dagliga arbetet. Du ska vara engagerad i ditt arbete och kunna arbeta säkert och självständigt. Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet inom mark och anläggning, samt inneha B-körkort.

Ytterligare information

Anställningen är en tillsvidareanställning, normalt tillämpas provanställning. Placeringsort är Växjö

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta HR-Specialist

Magnus Schill 070-579 29 87 alternativt Projektchef Emil Fyhrlund 070–0207494.

Registrera din ansökan och CV på https://www.ncc.se/jobba-pa-ncc/lediga-jobb/. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2022-05-25.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.  

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 


Ansök här

Kontaktpersoner: