Administratör NCC Building Stora Projekt

Sista ansökningsdag: 2022-05-31 - Mariestad

Ansök här

Administratör till Stora Projekt i Mariestad

NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalten i Mariestad tillsammans med Specialfastigheter. Detta är ett stort och komplext projekt med hög säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalten byggs om för att bli mer ändamålsenlig och få fler platser. Till projektet söker vi nu en administratör som blir en viktig del i vårt team som tillsammans arbetar med att skapa förutsättningar för ett framgångsrikt byggprojekt.

Rollen som Administratör

Hos oss väntar ett omväxlande arbete där du tillsammans med dina kollegor är med och driver ett spännande projekt från start till mål. För att lyckas med vårt uppdrag behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag och söker nu en administratör till Mariestad. Har du ett riktigt sifferhuvud och brinner för service och kontakt med människor? Har du tidigare erfarenhet av redovisning och receptionsarbete och vill utvecklas vidare inom området? Då kan detta vara jobbet för dig!

Som administratör kommer du att arbeta i en bred roll med varierade arbetsuppgifter. Du kommer att ansvara för intern bokföring, ta emot besök och sköta kontakter inom ramen för din roll både externt som internt. I rollen kommer du även vara behjälplig i administrativa frågor där du supporterar den lokala organisationen samt behjälplig vid organisering av interna besök och resor. I rollen ingår även en blandning av sedvanliga administrativa/ekonomiassistent göromål. 

Din profil

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning inom relevant område och gärna någon vidareutbildning inom ekonomi, administration eller liknande. Du kan exempelvis vara utbildad gymnasieekonom med erfarenhet av ekonomiarbete och receptionsvana. Goda datakunskaper ser vi som en självklarhet för att lyckas då vi arbetar mycket i program som t.ex. Word, Excel, ppt samt många interna ekonomi och administrationssystem. Som person tror vi att du är kommunikativ, serviceinriktad och har ett öga för detaljer samtidigt som du är professionell i ditt bemötande av andra. Du är ambitiös och prestigelös i din framtoning och har ett flexibelt tillvägagångssätt. Du bidrar med en härlig och positiv energi till kollegor och besökare men samtidigt ger du ett seriöst, moget och tryggt intryck i din roll. Du får gärna sporras av att arbeta i en varierad roll med många olika arbetsuppgifter. Du värdesätter ett företags om arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit och Respekt.

 

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placering på projektkontoret i Mariestad. Då resor kan förekomma internt mellan projekten är körkort klass B ett krav.


Vi genomför bakgrundskontroller i enighet med NCC:s säkerhetskultur och projektets krav på våra slutkandidater.

Kontakt och ansökan

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Ida Davidsson, HR Generalist, ida.davidsson@ncc.se eller 070-0204329. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-05-31.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: