Ansvarig Eftermarknad Building Örebro/Värmland

Sista ansökningsdag: 2022-05-22 - Örebro

Ansök här

Vi på Building i Örebro/Värmland arbetar med husbyggnadsprojekt både inom nyproduktion, ROT-arbeten och bygger alltifrån samhällsfastigheter till bostäder och simhallar. Projekt vi är stolta över att ha byggt till Örebroarna är bland annat Kulturkvarteret och sjukhusets nya akutmottagning!  

För närvarande bygger vi Skola i Filipstad, Trähus i Karlstad, Närlundaskolan i Askersund samt även ny Vårdcentral och vårdboende i Skebäck. Vi har idag ca 200 medarbetare och en omsättning på ca.1.miljard.kr. i avdelningen.  

Vi har en unik eftermarknadsfunktion som samarbetar i ett internt nätverk över hela Sverige där varje avdelning har en eller flera som arbetar dedikerat med eftermarknad. 

Vi har en ambition att utveckla eftermarknadsarbetet för en proaktiv verksamhet och en stark lärandekultur där vi ser att eftermarknadsenheten har en viktig roll i att bidra till ständiga förbättringar av verksamheten.   

Ansvarig Eftermarknad på Building i Örebro/Värmland

Som ansvarig på eftermarknad kommer du att få ett omväxlande jobb med huvudsakligt ansvar över våra garantiåtaganden rörande ekonomi, planering, utredningar och dialog internt/externt. 

Du planerar och driver självständigt processerna och ansvarar för att säkerställa god kommunikation med berörda, att åtgärder utförs i rätt tid, med bra ekonomi och kvalitet.  

I ditt dagliga arbete innebär det att samordna olika garantiarbeten, dokumentera det som händer i de olika ärendena, göra bedömningar vad som skall göras och hur, samt möten med kunder, interna projektorganisationer, underentreprenörer och leverantörer.  

Du är en viktig länk till erfarenhetsåterföringen till verksamheten och ständiga förbättringar inom både projekteringsfasen och inom vår produktionsfas. Du bidrar till förebyggande åtgärder som bidrar till ett minskat antal garantiärenden för framtiden. 

Din profil

Vi tror att du har flerårig byggteknisk kompetens samt kompetens inom entreprenadjuridik, framförallt erfarenhet av praktisk tillämpning av entreprenadjuridiken och de olika entreprenadavtalen AB04, ABT 06.

För att lyckas tror vi att du är bra på att kommunicera och att det faller sig naturligt för dig att planera din egen tid och att samordna andra. Du trivs med att vara ”spindeln i nätet” och har lätt för att skapa och utveckla relationer med såväl kollegor, kunder så som med underentreprenörer.  

Gillar du att lösa problem och är lösningsorienterad? Då kommer du göra dig rätt i denna roll.   

Du kanske arbetar i rollen som Platschef, eller någon annan roll inom byggproduktion, idag och vill plocka ”russinen ur kakan”? Om russinen för dig står för problemlösande, samordning och kommunikation då kanske detta är nästa steg i din karriär.  

Meriterande i denna roll är tidigare erfarenhet av att hantera tekniskt utredningsarbete inom byggnationer eller arbetat med försäkringsarbeten inom bygg, alternativt tidigare erfarenhet av skadereglering inom bygg-fastighet eller som t.ex.  besiktningsman med ansvar för fastighetsfrågor. 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning och utgår från Örebro eller Karlstad och resor förekommer inom avdelningen. Din chef arbetar inom avdelningen och du har kollegor på avdelningen som också arbetar med eftermarknadsfrågor.  

Kontakt och ansökan

För mer info eller frågor, kontakta Anders Edström, Rekryterande Projektchef, 073-577 59 18 eller Jaqueline Kristersson, HR Partner, 072- 570 65 80. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: