Blockchef Betong E02 Centralen, Göteborg

Sista ansökningsdag: 2022-05-29 - Göteborg

Ansök här

Har du erfarenhet av komplexa anläggningsprojekt i betong och vill jobba med ett av Sveriges största pågående anläggningsprojekt? Nu finns en möjlighet som blockchef till vårt projekt E02 Centralen som är en deletapp av västlänken i centrala Göteborg. Du kommer vara placerad på produktionsplats Centralen där arbeten inom betong och bro över E6 kommer att byggas. Vill du vara med i ett av Sveriges största och mest betydelsefulla infrastrukturprojekt ska du läsa vidare nu.

Rollen som Blockchef Betong  

I rollen som Blockchef Betong arbetar du i team tillsammans med 10 arbetsledare, två entreprenadingenjörer och våra yrkesarbetare, underentreprenör och kollegor för att driva detta block av projektet. Du är ytterst ansvarig till area och operation managers för projektplanering, resursanskaffning och genomförande avseende kvalitet, tid och ekonomi. Du kommer jobba tätt tillsammans med våra andra blockchefer vid våra två etableringar inom denna deletapp.

Projekt E02 Centralen skall vara klart under 2025. I din roll ingår att aktivt bidra till utveckling av personal samt att få teamet att arbeta mot gemensamma mål. Vi vill att du tycker om att leda och utveckla medarbetare såväl som verksamheten. Du bör vara affärsmässig med ett resultat och lönsamhetsfokus samt en förmåga att snabbt överblicka helheten och därav kunna planera och strukturera arbetet på ett effektivt sätt.

Vi jobbar i team där din roll i laget är att engagera och motivera genom delaktighet. Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas. Vill du jobba i ett unikt projekt tillsammans med ett team av kollegor med gedigen erfarenhet från anläggning? Då är detta rollen för dig!

Din profil

För att vara lyckas och trivas i rollen som Blockchef i detta projekt, som är stort och komplext, söker vi dig som har erfarenhet från en befattning inom komplexa anläggningsprojekt. Du är en god ledare som skapar och upprätthåller en bra relation till kund, samtidigt som du har förmåga att samordna både egna resurser och våra underentreprenörer.  

Vi ser gärna att du är trygg i ledarrollen, kan entusiasmera och är lyhörd till dina medarbetare. Du verkar för en god arbetsmiljö och har förmågan att delegera och ställa krav. Vidare har du ett lösningsorienterat förhållningssätt, förmåga att se helheten och gillar att omsätta dina kunskaper i praktiken. Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektstorlek från 100 Miljoner kr och uppåt samt att du har en god förståelse för partnering- och samverkansprojekt. Ett krav är att du kan kommunicera väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska då projektspråket är engelska. Du har kunskaper i entreprenadjuridik samt regelverk såsom AMA Anläggning, MER, AB04 samt ABT06. Det är meriterande med betongklass 1.

Ytterligare information

Tjänsten är en projektanställning vid Centralen. Start enligt överenskommelse. Arbetstider är produktionstider, du kommer vara en del av ett lag, och det finns möjlighet att jobba fyradagarsvecka för den som vill veckopendla och bo vid en av våra bostadsriggar. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan

Registrera din ansökan och ditt CV nedan, dock ej senare än 2022-05-29. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Frågor kring rekryteringsprocessen och rollen besvaras av Victoria Reeve HR-Specialist Rekrytering 0790–787939.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Sökord: platschef, senior platschef, blockchef, produktionschef

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner:

Victoria Reeve
HR-Specialist Rekrytering
0790787939
victoria.reeve@ncc.se