Erfaren Platschef till Building Östergötland

Sista ansökningsdag: 2022-05-25 - Norrköping

Ansök här

Vi är i en tillväxtfas och behöver fylla på med ny kompetens till kommande projekt.  Vi har flertalet spännande projekt på gång, företrädesvis i Linköping och Norrköping.  Som exempel kan nämnas projekt i Inre Hamnen i Norrköping som är en helt ny stadsdel som skapas med en blandning av bostäder, arbetsplatser och besöksmål: badplatser, småbåtshamn och nya kanaler beläget vid vattnet med närhet till resecentrum och staden.

Vår avdelning bedriver entreprenadverksamhet inom olika typer av husbyggnadsprojekt till både privata och offentliga sektorn, alltifrån bostäder och kontor till skolor och vårdlokaler.  Vi är ca 100 engagerade medarbetare som varje dag visar passion att prestera och leverera nytta till våra kunder och samhället.

Rollen som Platschef

Som platschef är du ytterst ansvarig för projektplanering, resursanskaffning och genomförande avseende kvalitet, tid och ekonomi. Du leder arbetet och ansvarar för att projektet drivs i linje med NCC:s riktlinjer samt utifrån de mål vi har satt upp.  Projekten kan variera i storlek samt komplexitet och kan antingen vara bostäder eller kommersiella fastigheter. En hel del av våra projekt bedrivs i samarbetsformen partnering/samverkan.

Till din hjälp har du ett team med arbetsledare, projektinköpare, projektingejör, projektchef samt NCC:s yrkesarbetare och underentreprenörer.  Tillsammans med dem har du en viktig uppgift att se till att det råder ordning och reda på din arbetsplats då detta underlättar för alla att nå de högt ställda krav vi ställer för en säker arbetsmiljö. Hos oss har du bra verktyg och arbetssätt som stödjer dig i din roll där du även fungerar som en viktig förebild med när det gäller arbetet inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö.

Vi vill vara en lärande organisation och har har återkommande platschefsträffar där du får möjlighet att utbyta erfarenheter med dina kollegor som har olika lång erfarenhet inom området, där ni stöttar och inspirerar varandra i arbetet och till utveckling. Vi strävar dessutom efter att arbeta med de senaste tekniska plattformarna inom VDC, Bluebeam och Dalux. 

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen som platschef, söker vi dig som har som har flera års erfarenhet av att driva egna projekt i en ledande befattning. Du har även en eftergymnasial byggteknisk utbildning alternativt flerårig branscherfarenhet. 

Arbetet ställer höga krav på din förmåga att leda och inspirera din personal. Du är därför som person lyhörd och duktig på att uppmärksamma andras förmågor och kan delegera effektivt. Du har lätt för att samarbeta och möta andra människor och kan ställa krav i jobbet lika väl som du är stöttande och ödmjuk. Vi vill att du tycker om att leda och utveckla medarbetare såväl som verksamheten. Du motiveras även av att ge en bra och affärsmässig upplevelse för våra kunder.

I ditt ledarskap föregår du alltid med ett gott exempel vad gäller våra värderingar; Ärlighet tillit och respekt.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Norrköping eller Linköping (projekt inom hela Östergötland kan förekomma) och start enligt överenskommelse. Arbetstider är produktionstider. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

B-körkort är ett krav.

Kontakt och ansökan

Registrera din ansökan och ditt CV nedan, dock ej senare än 2022-05-25. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vill du veta mer eller har frågor kring rollen kan de besvaras av Produktionschef Andreas Lennartsson, 076-793 53 15, alternativt HR Specialist Monica Klersén, 070-653 90 49

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: