Träarbetare till eftermarknad i Östergötland

Sista ansökningsdag: 2022-05-31 -

Ansök här

 Servicesnickare till eftermarknad i Östergötland

Rollen som Träarbetare eftermarknad

Som medarbetare hos oss så ingår du i vår eftermarknadsgrupp. Vi utför stora som små arbeten inom ramen för eftermarknad.

Du kommer främst att arbeta med allt inom service. Du förväntas också att ta en aktiv roll i det dagliga arbetsmiljöarbetet för att uppnå en säker arbetsplats.

 

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet som servicesnickare. Du bör ha minst 3 års branscherfarenhet, och inneha yrkesbevis inom träarbetare, samt inneha B-körkort.

Vi söker dig tjej eller kille i åldern 18-65 som är social, självgående och utbildad snickare.

Du ska ha datavana samt vara orädd i mötet med nya människor.

Du kommer att ha tillgång till dator, Ipad och telefon där ditt dagliga arbete kommer att styras igenom. Du kommer även ha tillgång till en servicebil.

Vi erbjuder dig ett självständigt, socialt och omväxlande arbete, där du själv lägger upp dina dagar. Du kommer arbeta mot gemensamma mål tillsammans med ett team. Du ska vara engagerad i ditt arbete och kunna jobba säkert och självständigt. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Ytterligare information

Anställningen är en tillsvidareanställning, normalt tillämpas provanställning.

Paceringsort är Norrköping eller Linköping.

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten så kontakta eftermarknadsanvarig Helene Ramsten 070-978 80 19 alternativt HR-Generalist Peter Yngve 070-382 99 42.

Registrera din ansökan och CV på https://www.ncc.se/jobba-pa-ncc/lediga-jobb/.

Urval sker löpande så ansök så snart som möjligt, dock senast 2022-05-31.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner:

Helene Ramsten
Eftermarknadsansvarig
070-978 80 19
helene.ramsten@ncc.se