Trä- och betongarbetare till Anläggning Västerbotten

Sista ansökningsdag: 2022-06-10 -

Ansök här

Vår anläggningsverksamhet i Västerbotten är i en expanderande fas och har en stark position på marknaden, framförallt inom vattenkraftsprojekt. Vi ser positivt på framtiden med en uppåtgående trend inom vår geografi och behöver därför stärka upp vårt team. Känner du dig redo för nya utmaningar? Vi erbjuder riktigt spännande projekt i en inkluderande och utvecklande miljö där du får ta eget ansvar tillsammans med hela teamet.

Rollen som Anläggningsarbetare

Som trä och betongarbetare kommer du att ingå i vår Anläggningsgrupp och jobba med allt inom stora och små anläggningsjobb. Arbetet bedrivs ofta självständigt i både små och stora lag och under tidspress. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bland annat formsättning, armering och betonggjutningar för broar, kajer,industriprojekt, värmeverk, vattenverk mm.

Din profil

Vi söker dig som är praktiskt lagd, självständig och engagerad. Du har erfarenhet inom armering, betong och formsättning och innehar yrkesbevis inom trä eller betong. För att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna att du har ett par års erfarenhet inom yrket.

Tjänsten kräver att du är flexibel och anpassningsbar då vi har projekt inom hela Västerbottens geografi. Vi tror att du är en driven och självständig person som gärna tar egna initiativ och kan generera resultat tillsammans med andra. Du är ansvarsfull, noga med tider och säkerhet, har en god kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift. Du blir en i teamet med god kamratskap och laganda.

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare men vi tillämpar provanställning, geografi hela Västerbotten, B-körkort är ett krav 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Projektchef André Persson 076-105 52 95

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: