Väg och anläggningsarbetare StorGöteborg och Bohuslän

Sista ansökningsdag: 2022-05-26 - Göteborg

Ansök här

Väg och anläggningsarbetare till StorGöteborg och Bohuslän.

Rollen hos oss:

Som väg o Anläggningsarbetare hos oss kommer du att ingå i en av våra markgrupper och jobba med allt inom stora och små mark- och anläggningsprojekt. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bland annat förberedande markarbeten, plattsättning, VA-arbeten, finplanering samt arbeten med infrastruktur.

Dina erfarenheter:
Vi söker dig som har erfarenhet inom framför allt VA och behärskar allmänt markarbete och infraprojekt. Du bör ha minst 3 års branscherfarenhet och inneha yrkesbevis alternativt erfarenhet på minst 5 år inom yrket. Vi ser det som meriterande om du behärskar ritningsläsning och har giltiga behörighetsutbildningar som säkerhet på väg, PE-svets, ESA mm.

Erfarenhet krävs för att bli kallad på intervju.

Dina egenskaper:
Att arbeta säkert, kunna planera och tänka efter före är några egenskaper som är viktiga för oss.

Vi söker en driven och självständig person som gärna tar egna initiativ och kan generera resultat tillsammans med andra. Du blir en i teamet med gott kamratskap och härlig stämning. Du kommer vara delaktig i ditt och dina kollegors vardagliga arbetsmiljötänk.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du uppskattar och bidrar till god laganda och samarbete. Du är ansvarsfull och noga med tider och säkerhet. Du har en bra kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift.

Ytterligare information:
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar provanställning. Arbetsområdet är Västra Götalandslän eller Bohuslän. Resor inom regionen förekommer och B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder:
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjligheter till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Kontaktpersoner Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta HR-Specialist Malin Ekstrand via mejl malin.ekstrand@ncc.se OBS! inga ansökningar via mejl.

Välkommen med din ansökan snarast men senast 2022-05-26. Urval och tillsättning kommer att ske löpande.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta NCC för detta uppdrag.


Ansök här

Kontaktpersoner:

Malin Ekstrand
HR-specialist
0790-787666
malin.ekstrand@ncc.se