Platschef Betong / Anläggning NCC Civil Västmanland och Södermanland

Sista ansökningsdag: 2022-08-16 - Västerås

Ansök här

Är du Platschef inom anläggning-, bro- och betongarbeten och nyfiken på vad NCC kan erbjuda dig? Eller är du erfaren som Arbetsledare och vill utvecklas i rollen som platschef? Då är du välkommen att söka till oss!

Inom NCC Civil Västmanland och Södermanland arbetar du med såväl medelstora som större projekt inom infrastruktur i regionen. 

Rollen som Platschef

Du kommer att arbeta på en avdelning med förutsättningar och intresse av att utveckla morgondagens arbetssätt för betong-och anläggningsarbete. I byggprojektet tar du en aktiv roll från att beställningen undertecknas till att skapa och driva det bästa teamet under byggprocessen.

I rollen som platschef är du en öppen person som har lätt för att samarbeta och möta andra människor. Du är van att arbeta med uppsatta tidplaner och kan ställa krav i jobbet lika väl som du är stöttande och ödmjuk. Vi vill att du tycker om att leda och utveckla medarbetare såväl som verksamheten. Du motiveras även av att ge en bra och affärsmässig upplevelse för våra kunder.

Som platschef är du ytterst ansvarig för projektplanering, resursanskaffning och genomförande avseende kvalitet, tid och ekonomi. Till din hjälp har du ett team med Arbetsledare, NCC:s yrkesarbetare och underentreprenörer. Tillsammans bedriver ni betong- och anläggningsarbete i toppklass med fokus på resultat och lönsamhet, som du och kommande generationer ser resultatet av i många år framöver.

Utmärkande för NCC:s byggarbetsplatser är struktur, ordning och reda samt en god arbetsmiljö. Du får dessutom ett starkt stöd från kunniga specialister och engagerade kollegor med gedigen erfarenhet, liksom andra som nyligen var i din situation som ny på arbetet.


Din profil

För att vara framgångsrik i rollen som Platschef, söker vi dig som har som har flera års erfarenhet av att driva egna betong- och anläggningsprojekt i en ledande befattning. Du har även en eftergymnasial byggteknisk utbildning alternativt flerårig branscherfarenhet samt Betong Klass I. 

Arbetet ställer höga krav på din förmåga att leda och inspirera din personal. Du är därför som person lyhörd och duktig på att uppmärksamma andras förmågor och kan delegera effektivt. I ditt ledarskap föregår du alltid med ett gott exempel vad gäller våra värderingar; Ärlighet tillit och respekt.

Du har goda kunskaper inom entreprenadjuridik samt intresse för ekonomi och affärer. Vi ser även att du har ett lösningsorienterat förhållningssätt som gör att du hittar vägarna framåt i arbetet och kan fatta beslut när informationen ibland är begränsad.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Placering Västmanland och Södermanland (projekt inom hela geografin kan förekomma) och start enligt överenskommelse. Arbetstider är produktionstider. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur. B-körkort är ett krav 

Kontakt och ansökan

Registrera din ansökan och ditt CV nedan, dock ej senare än 2022-08-14. Urval och intervjuer sker tidigast vecka 33. Frågor kring rekryteringsprocessen och rollen besvaras av Thomas Tengbert Produktionschef 070-344 45 78. Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av Anna Nyberg HR specialist Rekrytering 076- 521 58 59

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Sökord: platschef, erfaren platschef, arbetsledare, erfaren arbetsledare


Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.
Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.
Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.
Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.
NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.
2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner: