Installationsledare till Building Väst

Sista ansökningsdag: 2022-02-06 - Göteborg

Ansök här

Installationsledare till Building Väst

Vi rekryterar nu ytterligare en installationsledare som vill vara med att utveckla och bygga Göteborg och Västsverige med oss. Trivs du i en roll där du får vara nära affären, vara delaktig i byggprocessens alla skeden och med din tekniska kompetens driva och bidra till projektets resa? NCC Building Väst har en bred portfölj och många spännande projekt på ingång i väst och storgöteborg.

Rollen som Installationsledare

I rollen som installationsledare kommer du att vara en nyckelperson för hantering av installationsfrågor i våra projekt. Som installationsledare leder och arbetar du tätt tillsammans med såväl interna som externa resurser för att säkerställa installationslösningarna i projektens alla skeden.

Du deltar aktivt i anbuds- och projekteringsskeden tidigt i projektet fram till produktionsstart samt som stöd under hela produktionen från start till överlämnande till kund. Som installationsledare kommer du bland annat arbeta med systemlösningar, kostnads- och investeringskalkyler, projekteringsledning samt upphandling och samordning av installationsentreprenader. Arbetet handlar mycket om att hitta de bästa tekniska och ekonomiska lösningarna för projektet och kunden där du bidrar med fördjupad kunskap om tekniska installationer i nära samarbete med projekteringsledare, kalkylspecialist, inköpare och övriga projektorganisationen.

Vi erbjuder dig arbete i en miljö med hög teknisk kompetens, nytänkande och närhet till produktionen. Vill du jobba i ett tryggt och modernt företag, med god projektkultur och goda utvecklingsmöjligheter? Då kommer du trivas hos oss!

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen som installationsledare ser vi att du har erfarenhet från området med en bakgrund som till exempel konsult, entreprenör, projektledare och med stort intresse för produktionsfrågor. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom styr & regler, men vi är alltid intresserade av alla discipliner, ventilation, VS, el, kyla och det är även meriterande om du har en eftergymnasial utbildning. Har du erfarenhet av att ta fram systemförslag, skisser och kortfattade beskrivningar samt kalkyler och anbud är det meriterande.

Som person är du kommunikativ och har en stark drivkraft att driva projekt framåt. Du är förtroendeingivande och pedagogisk, har förmågan att dela med dig av kunskap såväl som ta till dig ny. Du är flexibel och trivs med att arbeta i team samtidigt som du kan arbeta självständigt och strukturerat. Du har lätt för att skapa goda kontakter såväl internt som externt och stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper och din förmåga att samarbeta.

Ytterligare information

Tjänsten är på heltid, placerad vid NCC:s kontor i Göteborg.

Kontakt och ansökan

Registrera din ansökan och ditt CV nedan, dock ej senare än 2022-02-06. För frågor kring tjänsten når du Gruppchef Magdalena Kvernes på telefon 0705-257748. Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av Victoria Reeve HR-Specialist Rekrytering 0790–787939.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: installationsledare, uppdragsledare, VVS-konsult, projektledare, projektör, installatör, installationssamordnare

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner:

Victoria Reeve
HR-Specialist Rekrytering
0790787939
victoria.reeve@ncc.se