Träarbetare till Bohuslän/Älvsborg, Building Väst

Sista ansökningsdag: 2022-02-06 - Uddevalla

Ansök här

Träarbetare till Bohuslän/Älvsborg, Building Väst

Har du yrkesbevis som träarbetare, skaffat dig en bred kompetens och gärna även betongkompetens? Söker du efter en roll där du får vara en del i en större organisation? Varmt välkommen med din ansökan!

Hos oss på NCC söker vi nu efter ytterligare träarbetare som drivs av att arbeta i lag med stort säkerhetsfokus, just nu är vi i full gång både i Uddevalla och Trollhättan och även utanför Kungälv. Hos oss får du möjlighet till att arbeta i en stor variation av projekt. 

Rollen som Träarbetare

I din roll som träarbetare kommer du vara en del i avdelningen Building Väst som bygger allt från badhus, sjukhus, skolor, bostäder och kontor mm. Här kommer du att få möjlighet till att utföra olika moment i varierande typer av projekt. Vill du dessutom arbeta i en större organisation som präglas av en hög säkerhetskultur och med god arbetsmiljön kommer du nog att trivas hos oss.

Din profil

För att vara framgångsrik i din roll hos oss krävs det att du har ett yrkesbevis som träarbetare eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom området. Du har hunnit skaffa dig en bred kompetens då du tidigare har erfarenhet från varierande typer av projekt. Som person är du självständig och trygg i din kompetens, är noggrann och tar ett ansvar för dina uppgifter.

Du trivs i att vara en del i ett lag där du inte minst bidrar med ditt kunnande men också med en positiv attityd. Du delar, likväl som oss ett högt fokus på säkerhet och arbetsmiljö.

Ytterligare information

Du kommer att arbeta i vår avdelning Building Väst som arbetar i hela Bohuslän, I huvudsak uppifrån Strömstad ner till Stenungssund, men för tillfället är vi även nere i Kungälv. Vi tillämpar 6 månaders provanställning med målsättning att den övergår till en tillsvidaretjänst.

Kontakt och ansökan

Tycker du att tjänsten låter intressant? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig! Tillsättning av tjänsterna sker löpande. Har du frågor kring tjänsterna når du HR-Projektstöd Sören Hallberg på telefon 0703 809 735. Ansök snarast men sista ansökningsdagen är den 6 feb 2022.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC.


Ansök här

Kontaktpersoner:

Sören Hallberg
HRO
0703809735
soren.hallberg@ncc.se