Platschef till Bohuslän/Älvsborg, Building Väst

Sista ansökningsdag: 2022-02-06 - Uddevalla

Ansök här

Platschef till Bohuslän/Älvsborg, Building Väst

Vill Du vara med och vara delaktig i och bygga projekt i vår geografi, Bohuslän och Älvsborg? Nu behöver vi utöka vårt team ytterligare med en platschef och du kommer att arbeta med olika typer av husbyggnadsprojekt, till både privat och offentlig sektor, alltifrån bostäder, kontor, industri till skolor och vårdlokaler.

Rollen som Platschef 

Som platschef hos oss på NCC har du ansvaret för något av våra projekt i vår geografi med tyngdpunkt på Trestadsregionen och leder det i linje med NCC:s riktlinjer samt utifrån de mål vi har satt upp utifrån tid, ekonomi och kvalitet. Hos oss kommer du även att ha ett personalansvar för en grupp yrkesarbetare. Projekten kan variera i storlek samt komplexitet och kan variera från bostäder eller kommersiella fastigheter. En hel del av våra projekt bedrivs i samarbetsformen Partnering.

En annan viktig uppgift för dig blir att se till att det råder ordning och reda på din arbetsplats, då detta underlättar för alla att nå de högt ställda krav och mål vi ställer för en säker arbetsmiljö. Du skall ha god kompetens gällande planering och ekonomiuppföljning/styrning av projekt samt ett utvecklat ledarskap. Hos oss har du bra verktyg och arbetssätt som stödjer dig i din roll där du även fungerar som en viktig förebild med när det gäller arbetet inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö. Vi vill vara en lärande organisation och har återkommande platschefsträffar där du får möjlighet att utbyta erfarenheter med dina kollegor som har olika lång erfarenhet inom området, där ni stöttar och inspirerar varandra i arbetet och till utveckling.

Vill du jobba i ett modernt företag, med god projektkultur, goda utvecklingsmöjligheter och ha bra balans mellan arbete och fritid? Då kommer du trivas hos oss!

Din profil

För att vara framgångsrik i den här rollen har du flerårig erfarenhet som platschef/entreprenör i en ledande roll eventuellt tillsammans med en eftergymnasial byggteknisk utbildning. Du är van vid att arbeta med hus- eller bostadsprojekt och trivs i rollen som ledare.  Du har förmågan att sätta upp tydliga mål för ditt projekt för att sedan kunna förmedla detta till dina medarbetare. Du känner dig även bekväm med de administrativa rutiner som jobbet idag kräver.

Vi jobbar hårt med att vår arbetsmiljö ska vara bra och säker. Därför måste även du ha insikt i att en god och säker arbetsmiljö är det viktigaste du kan erbjuda dina medarbetare, kunder och dig själv.

Vi ser även att du har lätt för att kommunicera samt att du inte räds ny teknik. Du har lätt för att skapa goda kontakter såväl internt som externt och stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper och din förmåga att samarbeta.

Ytterligare information

Tjänsterna är tillsvidare med initial placering på våra projekt antingen i Uddevalla, Kungälv, Tanum eller Trollhättan. Du kommer att tillhöra en produktionsgrupp i avdelning Building Väst som arbetar i hela Bohuslän och Älvsborg, i huvudsak från Strömstad i norr ner till Kungälv i söder. Därav ser vi gärna att du bor inom angiven geografi.  Start enligt överenskommelse. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan

Tycker du att tjänsterna låter intressanta och vill veta mer? Kontakta då Produktionschef Thomas Tordebring på telefon 0706-82 81 66. För frågor kring rekryteringsprocessen når du HR-Specialist, Victoria på telefon 0790-787939.

Registrera din ansökan och ditt CV nedan, antingen med ditt CV eller Linkedinprofil, dock inte senare än 2022-02-06.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Sökord: platschef, blockchef, produktionschef, arbetschef

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Ansök här

Kontaktpersoner:

Victoria Reeve
HR-Specialist Rekrytering
0790787939
victoria.reeve@ncc.se